BEZ KROVA NAD GLAVOM

FOTO Šok nakon povratka s Kostarike: Mia Begović spava na kućnom pragu. Bivši muž promijenio brave i ne pušta je u stan!

O glumici se brinu susjedi i prijatelji. Jučer je intervenirala i Hitna
 Nenad Dugi / CROPIX

Glumica Mia Begović, prema vlastitom priznanju, već tri noći spava na hodniku, ispred vrata stana u zagrebačkoj Masarykovoj ulici koji je donedavno dijelila s bivšim suprugom, građevinarom i odvjetnikom Željkom Žnidarićem.

Iscrpljenu i uplakanu Miju novinari su jučer zatekli na podu, ispred vrata, kako sjedi između svojih kofera s knjigom i cigaretom u ruci.

Iscrpljena

Fotoreporteru Jutarnjeg pristup na četvrti kat u kasnim večernjim satima nije dozvolio mladić koji se predstavio kao dečko Maje Lene Lopatny, objasnivši da će se istina saznati vrlo brzo.

Dramatični protest glumice ustvari je kulminacija brakorazvodne parnice između nje i Žnidarića, nakon što su se razišli prije godinu i pol dana. Stan u Masarykovoj, ispred kojeg Mia spava, bio je očito najsporniji detalj podjele bračne imovine.

Begović se inače prije tri dana vratila s Kostarike, gdje je s kćerkom Majom Lenom Lopatny snimala RTL-ov reality show “Survivor”, ali nije mogla ući u stan. Ključ joj nije ulazio u bravu, nakon čega je shvatila da su brave nove.

Novinarima je ispričala kako je Žnidarić, dok je nije bilo, nasilno ušao u stan i promijenio sve brave, i sada iz njega ne želi izaći.

Kraj nje je pored vrata čitavo vrijeme zaštitar tvrtke Lupus, koje je Žnidarić navodno postavio kako bi ju spriječio da uđe u stan. Iako Mia Begović tvrdi da je on čitavo vrijeme unutra, susjedi ga nisu vidjeli, a Žnidarić se medijima još nije obratio.

Naguravanje u hodniku

Tijekom jučerašnjeg dana došlo je i do incidenta u kojemu je glumica pokušala odgurnuti zaštitara, prenose mediji, ali je pritom ozlijedila nogu pa se rasplakala i zatražila Hitnu pomoć.

Međutim, kada su liječnici u pratnji policije došli, odbila je s liječnicima otići u bolnicu pa je na hodniku nastao metež. Policijski su službenici napravili zapisnik, ali zasad nisu intervenirali, a jučer navečer se nije moglo saznati koji će biti daljnji koraci.

Protek tri dana redovito je obilazi njezina majka Tereza koja joj je donosi hranu. Glumica tvrdi da je navodni dogovor bio da se spomenuti stan proda te da se ona vrati u svoj stan u Nodilovu ulicu.

Mia: Ljubav više ne stanuje na ovoj adresi

Željko Žnidarić i Mia Begović razvod su objavili u srpnju 2010. godine, kada je glumica rekla kako za to nije kriva treća osoba, već ljubav “koja više ne živi na njihovim adresama”.

Miji Begović i Željku Žnidariću ovo je drugi brak. Iz veze s bivšim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem glumica ima kćer Maju Lenu. Žnidarić se godinu prije njhova razvoda našao u građevinskoj aferi, kada je optužen za prijevaru tešku 270.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:21