PJESMA NJEZINE KARIJERE

FOTO: STIŽE SEVERINA KAKVU JOŠ NISTE ČULI! Regionalna estradna zvijezda najavila veliki stilski zaokret u novom singlu, otkrila i kad joj izlazi album

 

Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u cijeloj regiji. Svi njezini obožavatelji će od 01. veljače 2019. godine moći slušati 14 pjesama na novom albumu nazvanom "Halo".

Severina je zbog svojih obožavatelja, kojih samo na njezinu Instagram profilu ima 911.000, a isto toliko ih je i na Facebooku, odlučila ipak objaviti još jedan najavni singl. Pjesma se zove "Imaš pravo" i premijeru će imati u ponedjeljak, 17. prosinca 2018., u 12 sati na Severininu YouTube kanalu koji ima skoro pola milijuna subscribera.

Svi suradnici koji su je čuli, kažu kako joj je to jedna od pjesama karijere, uz bok "Virujen u te", "Grad bez ljudi" i "Kao". Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković. Pjesma je u osnovi blues, ali ne oslikava cijeli album, jer je album stilski potpuno različit i namijenjen je svim generacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:14