ZVIJEZDE U KAZALIŠTU VIDRA

FOTO: ŠTO JE LJUBAV BEZ KOMEDIJE? Pogledajte tko je sve bio na subotnjoj premijeri nove hit predstave 'Julijin balkon'

 
Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić i Ana Vilenica; Jakov Sedlar i Almira Osmanović
 Promo

U subotu je u zagrebačkom kazalištu Vidra održana svečana premijera nove predstave "Julijin balkon" u produkciji Hit teatra te prema autorskoj ideji njegove voditeljice Matee Elezović Brdar.

Glumački trio - Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović Brdar - pozabavio se slavnim Shakespeareovim kazališnim komadom i najljepšom ljubavnom pričom svih vremena o Romeu i Juliji - i svojim ih maštovitim transformacijama i prpošnom glumačkom igrom "odjenuo" u pitku, lepršavu komediju sa sretnim završetkom koja je ispraćena dugim pljeskom i komplimentima premijerne publike.

Promo
Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić, Ana Vilenica

Promo
Petra Težak i Mirna Medaković

Promo
Jakov Sedlar i Almira Osmanović

Promo
Ante Krstulović, Matea Elezović Brdar, Robert Kurbaša

Da je smijeh uvijek najbolji lijek, potvrdila su brojna poznata lica iz zagrebačkog glumačkog i javnog života koji su pohrlili u Vidru pružiti podršku kolegama.

Tako su iz prvih redova predstavu pratili i do suza se smijali glumci Robert Kurbaša, Matija Prskalo, Petra Težak, Mirna Medaković, Petra Vukelić i drugi, a nisu je propustili ni književnica Sanja Pilić i redatelj Branko Ištvančić.

"Najviše ocjene", baš kao u popularnom showu "Ples sa zvijezdama", "Julijinom balkonu" dala je naša proslavljena balerina Almira Osmanović, koja je u Vidru povela životnog partnera, redatelja Jakova Sedlara, a svog je supruga u kazalište izvela i omiljena voditeljica Anja Alavanja Romac.

Nakon rasprodane premijere i reakcija oduševljene publike, sljedeća izvedba "Julijinog balkona" na daskama Vidre zakazana je za subotu 13. travnja.

Promo
Sanja Pilić i Ante Krstulović

Promo
Robert Kurbaša

Promo
Jadranka i Matko Elezović

Promo
Anja Alavanja Romac sa suprugom Željkom

Promo
Branko Ištvančić, Sanja Pilić, Matija Prskalo, Jura Gašparac

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:49