SVJETSKA ŽENA

FOTO: 'ŠTO SI NAPRAVILA OD SEBE, POGLEDAJ SI NOGE U TIM ŠTIKLAMA!' Instagram Antonije Blaće zasut komentarima

 Instagram

Antonija Blaće prvi put je kao natjecateljica kročila u Big Brother kuću 2004. godine. Tada je imala samo 24 godine, kratke šiškice i par kilograma viška. Sada, 11 godina kasnije, Antonija se udala, napravila karijeru, mnogima postala jedna od omiljenih voditeljica, a istesala je i liniju pa izgleda bolje nego ikad.

Njezini obožavatelji su time oduševljeni, što potvrđuju brojnim komentarima ispod njezinih fotografija na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu jučer je tako objavila fotografiju s pozornice Big Brothera, u kojem ove godine sudjeluje u ulozi voditeljice.

- Ženo, što si napravila od sebe... pre pre predivna si... ne samo onaj trud u teretani... i kombinacija obleke... hej, pogledaj si noge u tim štiklama... ja sam ostala paf kako izgledaš. Jedno veliko bravo! - napisala je jedna djevojka, a i drugi komentari bili su jako pozitivni: - Ja sam oduševljena tvojom opuštenošću i s kojom lakoćom vodiš bilo koji projekt... preslatka i predivna u bilo kojem izdanju - piše ispod njezine najnovije fotografije.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:51