PLJUŠTE REAKCIJE

FOTO: SVJETSKE ZVIJEZDE ČESTITAJU VATRENIMA Hurem navijala u Mandžukićevu dresu, ponosni su i Eric Bana, gitarist Nirvane, Tamara Ecclestone...

 
Meryem Uzerli, Eric Bana, Eva LaRue
 Danijel Bartolic / INSTAGRAM, Getty Images, CROPIX

Basist Nirvane Krist Novoselić na svojem je Twitter profilu prenio vijest iz Seattle Timesa o praćenju utakmice i velikom slavlju koje Hrvati pripremaju povodom osvajanja srebra na SP-u u Rusiji - a on je jedan od otprilike 13.000 onih s hrvatskim korijenima koji je bio pred TV ekranima.

Još jedan glazbenik, Tomo Miličević iz benda 30 Seconds to Mars, u kojemu je frontmen glumac Jared Leto, na Twitteru je navijao za Hrvatsku, baš kao i njegova sestra Ivana Miličević, poznata glumica.

Celebrity fanovi

Oni su samo neki od zvijezda koje su na svojim profilima na društvenim mrežama podržavali Vatrene tijekom cijelog nogometnog natjecanja.

Posebno je aktivan bio jedan od najbogatijih Hrvata u svijetu, kanadski poduzetnik Robert Herjavec, koji je u svojim tweetovima promovirao Hrvatsku kao domovinu kravate, penkale i savršeno mjesto za odmor, ali i objavio fotografije svoje kćeri i sina, tromjesečnih blizanaca koje je dobio u braku s Kym Johnson.

The cheering squad

A post shared by Kym Herjavec (@kymherjavec5678) on

Go BIG or go home ! Let’s go Croatia @blondesinbows

A post shared by Kym Herjavec (@kymherjavec5678) on

Pre Game Pancakes

A post shared by Kym Herjavec (@kymherjavec5678) on

Bebe su dobile posebne bodyje na kojima je hrvatska zastava, a njihova je mama Kym objavila fotografiju na svojem Instagram profilu s potpisom “navijačka ekipa”.

Na Herjavčevu profilu Hrvatsku je podržala i Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika.

Glumica Anna Chlumsky, jedna od zvijezda hit serije “Veep”, također je navijala za Hrvatsku. Annina majka je Hrvatica, a zgodna glumica na Twitteru je napisala kako bi bilo lijepo da i ona može biti u centru Zagreba.

Zvijezda jedne od najdugovječnijih američkih sapunica "Days of Our Lives", Patrick Muldoon, također je bodrio naše nogometaše tijekom cijeloga prvenstva - Muldoon, čija je majka s Dugoga otoka, gledao je svaku utakmicu i žestoko navijao.

Čestitka Bane

Hrvatskim uspjesima na društvenim mrežama pohvalio se i “nevjerojatni Hulk” i junak “Troje”, australski glumac Eric Bana, čestitajući Vatrenima.

- Učinili ste mog oca jako ponosnim - napisao je glumac. Još jedan Australac hrvatskih korijena, slikar Charles Billich, nazdravio je uspjesima naše reprezentacije u kockastom dresu i s čašom vina u ruci.

A na ulicama Dubrovnika srebro naših nogometnih reprezentativaca slavila je i turska glumica Meryem Uzerli. Hurem iz povijesne serije "Sulejman Veličanstveni" za povijesno finale odjenula je dres s imenom Marija Mandžukića, a na Instagramu je objavila i video u kojemu hrvatski navijači pjevaju hit "Poljubi zemlju po kojoj hodaš" Mate Miše Kovača.

#croatia ❤❤❤❤

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

u were great #croatia u did your besttttt ❤ congratulations to the #winner

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

I američka glumica Eva LaRue, zvijezda serije "CSI: Miami", bodrila je Vatrene, a na Instagramu je s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u "kockastoj" majici.

- Iznimno sam ponosna na Hrvatsku. Pokazala je da ima veliko srce i da nikad ne odustaje - napisala je na Instagramu Tamara Ecclestone, kći Bernieja Ecclestonea.

Very proud of the motherland tonight showed a lot of heart and didn’t quit.

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Kolumbijska pjevačica Shakira na Twitteru je također čestitala Hrvatskoj na odlično odigranom turniru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:42