RAJSKI OTOK

FOTO: SVJETSKE ZVIJEZDE UŽIVAJU NA ODMORU U NAŠEM SUSJEDSTVU Evo kako najpoznatije glumice, pjevačice i manekenke izgledaju u ležernom izdanju

 
Katy Perry, Alessandra Ambrosio, Gwyneth Paltrow
 Profimedia, INSTAGRAM

Talijanski Capri ima površinu od svega 3 kvadratna kilometra i broji nešto manje od 8000 stanovnika, ali već desetljećima slovi za jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u susjedstvu, osobito u ljetnim mjesecima. Ovaj otok na južnoj strani Napuljskoga zaljeva prava je meka za međunarodni jet set, a u posljednjih nekoliko tjedana posjetile su ga mnoge svjetske zvijezde.

Jedna od njih je i holivudska glumica Gwyneth Paltrow (45), koja na Capriju uživa sa zaručnikom Bradom Falchukom (47). Par se odmara na luksuznoj jahti, baš kao i američka reality zvijezda te poduzetnica Kris Jenner (62) te njezina kći Kourtney Kardashian (39), svaka sa svojim partnerom.

Talijanski mali raj posjetila je i pjevačica Katy Perry (33). Dok se ona uglavnom kupa i sunča, njezina kolegica Selena Gomez (25) potpuno se uživjela u ulogu turistkinje - obilazi sve znamenitosti na otoku i ne odvaja se od fotoaparata.

U našem susjedstvu, između ostalih, ove godine ljetuju i brazilski supermodel Alessandra Ambrosio (37) te australski glumac Hugh Jackman (49) i britanski glazbenik Rod Stewart (73) sa suprugama, a NBA košarkaš LeBron James (33) na Capri je pak stigao u krugu najbližih prijatelja.

La Dolce Vita ☀❣ #EuroSummer #Capri

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Al Mare #Capri #foreveronvacation

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:00