SRETAN BOŽIĆ!

FOTO: TKO OD POZNATIH IMA NAJORIGINALNIJU ČESTITKU? Neven Ciganović pozirao kao zločesti Djedica, a Nikolina se pohvalila najvećim borom

 Facebook

Ni poznate osobe nisu imune na društvene mreže, to znamo već odavno pa je logično da se nisu odoljeli oglasiti ni za blagdane.

Neki su Badnjak proslavili radno, neki u krugu obitelji, a neki tulumareći. Kako god se zabavili i opustili, svi žele jedno - puno ljubavi, sreće i mira.

Severina Kojić je fanovima na Instagramu poželjela sretan Božić prekrasnom crno-bijelom obiteljskom fotografijom koja 'vuče' na pedesete, uz koju je napisala: ‘Tiha noć, blažena noć...#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina’.





Tiha noć, blažena noć... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 24, 2015 at 9:23am PST





I Jelena Rozga je bila vrlo osobna i snimila je kratki video s dečkom Stjepanom Hauserom u kojem zagrljeni pjevuše pjesmu ‘Božić dolazi’ od Srebrnih krila.





Sretan i blagoslovljen Bozic! #happy #christmas #love #smile #jelenarozga

A video posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Dec 25, 2015 at 1:15am PST





Pjevačica Maja Šuput imala je radni Badnjak pa se na Instagramu pohvalila i kratkim videom s koncerta u Velikoj Gorici, a prije koncerta objavila je selfie uz komentar: 'Almost ready ... All i need for Xmas is love (ok, bigger hair, red lipstick and selfi). See you tonight Srce club, Velika Gorica.'









Nikolina Ristović na Facebooku se pohvalila ‘najljepšim borom na svijetu’:





Nije zato sto je moj, nego je zaista najveći i najljepši...Love my tree alive.❤️

Posted by Nikolina Pisek on Wednesday, December 23, 2015




Žanamari Lalić poklonila je fanovima ‘božićni osmijeh’:





Jedan božićni osmijeh za sve vas! Poklanjajmo jedni drugima ljubav svaki dan #xmas #smile #love #selfie

A photo posted by Žanamari (@zanamari) on Dec 25, 2015 at 2:38am PST





Antonija Blaće koja se u lipnju ove godine udala za višegodišnjeg dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, ove je godine s njim proslavila prvi ‘vjenčani’ Božić i uz zajedničku fotografiju napisala: ‘Ovo je naš prvi vjenčani Badnjak! Obitelj je sve, a obitelj je svatko koga volite. Mama, tata, sestra, brat, djed, baka, dobri kolega s posla, prijatelj koji je uvijek tu, slučajni prolaznik s kojim se ‘prepoznamo’... Sve je to obitelj! Želimo vam sve najljepše na svijetu. I kad je teško, prokopajte do svog srca, tamo neka božanska iskra kaže da je uvijek sve dobro! Budite dobri, volite se, to je jedino važno, volimo vas puno. Hvala vam na svemu!’









Lana Jurčević je na fotografiji objavljenoj na Facebooku zagrizla pahuljicu i poželjela fanovima sve najbolje!





Želim vam sto ljepše blagdane koji su pred nama i da vas uvijek vesele male stvari jer u njima je tajna sreće... Budite...

Posted by Lana Jurčević on Thursday, December 24, 2015




Voditeljica Marijana Batinić objavila je samo fotografiju jelke, no napisala je da joj je to prvi Božić ‘u troje’, sa suprugom Matejom Pašalićem i desetak mjeseci starom kćerkicom Enom.









Pjevačica Nina Badrić sinoć je objavila kratku čestitku:





#silentnight #hollynight #Sretan Bozic svima!Neka vas prati obilje ljubavi zdravlja i srece Volim vas! #merrychristmas

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Dec 24, 2015 at 2:26pm PST





Ipak, vjerojatno najsmjelija i najoriginalnija čestitka je ona Nevena Ciganovića koji se fotografirao gol, samo u čarapicama, s vrećom punom poklona među nogama, a nazvao se 'zločestim Djedicom'.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 02:23