'ZVIJEZDA JE ROĐENA'

FOTO: 'UBOJITI' DEKOLTE ZA LONDONSKU PREMIJERU FILMSKOG DEBIJA Lady Gaga o liku koji tumači: 'Ona je odustala od sebe, a ja sam se borila'

 
 Profimedia, Mega Agency

Lady Gaga (32) opovrgnula je kako je uloga pjevačice koju tumači u filmu "Zvijezda je rođena", što je njezin filmski debi, prikaz njezina vlastita uspona do slave.

U svojoj prvoj filmskoj ulozi, glazbenica rođena u New Yorku, koja se proslavila hitovima "Born This Way" i "Bad Romance", tumači ulogu pjevačice Ally, koja se mukotrpno probija, ali ima sreću upoznati i proživjeti intenzivnu romansu s country zvijezdom Jacksonom Maineom, kojega u filmu igra Bradley Cooper (43).

- Kad sam odlučila postati glazbenica, pjevačica, kantautorica, u dobi od 19 godina, dala sam sve od sebe. Vjerovala sam u sebe - rekla je Gaga na crvenom tepihu u Londonu. Inače, na premijeri u Velikoj Britaniji pojavila se u raskošnoj haljini pokojnog dizajnera Alexandera McQueena.

- Ally nije takva. Ona je potpuno odustala od sebe. Žena tridesetih godina, umorna od glazbene industrije, sita komentara da nije dovoljno lijepa, da nikad neće uspjeti... Tek će je Jacksonova ljubav vratiti u život - izjavila je Lady Gaga.

Danas 32-godišnja pjevačica proslavila se prije deset godina pop-danceom, ekscentričnom odjećom i stilski sjajno razrađenim scenskim nastupima te je osvojila šest Grammyja.

Ulogom u filmu "Zvijezda je rođena" pobrala je oduševljene kritike i čak nagađanja kako bi mogla biti nominirana za nagrade Zlatni globus te Oscar.

Pjevačica je u četvrtak kratko odgovorila kako je njoj zapravo "prava nagrada umjetničko iskustvo u stvaranju filma. Nadamo se da će dirnuti ljude".

Film će se početi prikazivati 3. listopada.

Lady Gaga wears Alexander McQueen at
Profimedia, Mega Agency

Lady Gaga wears Alexander McQueen at
Profimedia, Mega Agency

Lady Gaga wears Alexander McQueen at
Profimedia, Mega Agency

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:18