ŠOKIRANI ZBOG CENZURE

FOTO, VIDEO: Magazinov spot skinut s You Tubea zbog neprikladnog sadržaja: Šušnjara glumi SEKSI DOMINU

U dva dana spot je pogledan više od 20 tisuća puta, a pjesma je preslušana dva i pol milijuna puta

ZAGREB - Nakon što je u nepuna dva dana pregledan više od dvadeset tisuća puta, s YouTubea je u srijedu uklonjen videospot za “Maslačak”, hit grupe Magazin, koji je dotad samo na internetu preslušalo više od dva i pol milijuna obožavatelja.

Objašnjenje je da je spot skinut zbog sadržaja koji je za neke korisnike neprikladan. Svi koji bi unatoč tome spot željeli vidjeti na YouTubeu moraju potvrditi da imaju više od osamnaest godina.

- To me je zapanjilo jer stvarno ne vidim što je to u spotu za “Maslačak” neprimjerenog seksualnog sadržaja - kaže Andrea Šušnjara koja se u spotu pojavljuje kao seksi domina. Slatka plavuša zbog “Maslačka” je odjenula korzet, kožne rukavice i periku te krenula mučiti muškarca koji s povezom na očima i zavezanih ruku sjedi na stolici.

Razočarao i prevario

- Nisam se sasvim uživjela u ulogu cure koju je njen dragi razočarao i prevario. Da jesam, moje metode mučenja bile bi mnogo drastičnije. No, poslušala sam ekipu iz Gitak TV-a, pa sam u spotu bila razmjerno blaga. Kružim oko svoje svezane žrtve, močim ga spužvom natopljenom benzinom, a na samom kraju spota palim upaljač. Jesam li spalila bivšeg dragog? To u spotu nismo prikazali - kaže pjevačica, koja u spotu za “Maslačak” zbog iživljavanja nad bivšim dečkom završava i na policijskom ispitivanju.

U tim je scenama odjevena u haljinu sličnu onoj koju je u “Sirovim strastima” nosila Sharon Stone. Premda Andreu u spotu ne ispituju policajci nego članovi grupe “Magazin”, i ona pred detektivima, baš poput plavokose glumice, prekriži noge.

Prekrižila noge

- Ne znam je li možda na YouTubeu nekom zasmetalo to što sam prekrižila noge pred dečkima, ali želim naglasiti da se u spotu nije vidjelo jesam li ili nisam u tim scenama nosila gaćice. Neću to nikad nikome ni priznati, samo ću kazati da sam se načas osjećala kao da sam doista na snimanju “Sirovih strasti” - kaže Andrea.

Redatelj spota Marijo Grabovac iz Gitak TV-a također je začuđen što njegov najnoviji uradak na YouTubeu mogu vidjeti samo punoljetni, koji se pritom moraju posebno registrirati.

- Ne znam što bih rekao, jer ja stvarno ne vidim ništa sporno u “Maslačku”. Dobro, možda sam ja u krivu, jer je i spot za pjesmu “Mater” TBF-a, koji je također radila naša ekipa iz Gitak TV-a, nakon nekoliko tjedana prikazivanja zbog neprikladnog sadržaja uklonjen s YouTubea.

Neprikladne scene

No, siguran sam da u ovim spotovima nema ničeg nepoželjnog za mlađe od osamnaest godina, koji, uostalom, mnogo neprikladnije scene od ovih što smo ih mi režirali mogu vidjeti na svakom koraku u stvarnom svijetu - tvrdi gitakovac Grabovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2023 18:26