DO DUGO U NOĆ

FOTO Zabljesnula u novoj kreaciji ELFS-a: Rozga u glas pjevala s 25 tisuća obožavatelja

Da se dobra pjesma daleko čuje pokazala je ovaj vikend glazbenica Jelena Rozga koja je u sklopu svoje ljetne turneje posjetila Novi Bečej u sklopu proslave Velikogospojinski dani i održala još jedan koncert za pamćenje.

Novi Bečej kao poznata turistička destinacija, već je tradicionalno poznat po vrhunskoj glazbenoj zabavi, a pravi glazbeni užitak pružila im je Jelena koja je svojim mnogobrojnim hitovima obradovala sve prisutne, koji su zajedno sa svojom omiljenom glazbenicom u glas pjevali do dugo u noć.





Publika nije krila oduševljenje koliko im je drago da ih je ove godile posjetila upravo Jelena, a ona im je zahvalnost uzvratila na najljepši mogući način – pjesmom i dobrom zabavom.

Jelena je i ovaj put zabljesnula u kreaciji svoga omiljenog modnog dvojca ELFS, koji su posebno za ovu prigodu za glazbenicu dizajnirali haljinu.

„Svaki posjet nekoj zanimljivoj destinaciji uistinu je divno glazbeno iskustvo koje pamtite. Oduševljena sam publikom i atmosferom koja je vladala za vrijeme koncerta u Novom Bečeju koja me ostavila bez dana. Doći na novo mjestu i osjetiti ljubav publike za glazbenika je najveća nagrada i dokaz da je glazba pravi glasnogovornik ljubavi“ kratko je izjavila Jelena nakon nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:21