SVI AKTERI MUDRO ŠUTE

FOTO: ZAVRŠILA JEDNA FILMSKA LJUBAV, POČELA DRUGA? Šuška se da srpska glumica, koja ima dijete s Navojcem, sad ljubi kolegu iz Crne Gore...

 Goran Sebelic/HANZA media

Glumački par Hristina Popović i Bojan Navojec upoznali su se i zaljubili 2011. na snimanju hit drame 'Parada', a već u siječnju 2012. godine dobili su kćer Luču.

Obitelj nikada nije živjela na istoj adresi, ali 40-godišnji Bjelovarčanin Bojan često je putovao u Hristinin rodni Beograd kako bi vidio dijete.

Par sve ove godine nijednom nije htio komentirati svoju vezu, izbjegavali su i zajedničko pojavljivanje u javnosti, a srpski mediji već neko vrijeme nagađaju da je 35-godišnja Hristina u vezi s drugim kolegom, 28-godišnjim Crnogorcem Petrom Strugarom, kojeg je hrvatska publika donedavno gledala u RTL-ovoj seriji 'Prava žena'.

Hristina i Petar, koji su lani u filmu 'Jesen samuraja' glumili ljubavni par, na društvenim mrežama redovito objavljuju zajedničke fotografije, a obožavatelji se ne libe komentirati da su predivan par, iako dvojac ni u jednom trenutku nije potvrdio da ih veže nešto više od prijateljstva, prenose susjedni mediji.

Nakon što su nedavno zajedno krstarili crnogorskom obalom, srpski fotografi snimili su ih i na koncertu, na kojem su, prema tvrdnjama drugih gostiju kluba, izgledali i više nego prisno, pisao je tada Blic.

Strugar je do 2015. bio u braku s 34-godišnjom srpskom glumicom Ivanom Nikolić, s kojom ima dvogodišnjeg sina.

Čekamo Dinamidu! #whosee

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

#kaskaderi #tripalačinkezadvakaskaderaiglumicu

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

Dobro jutro :) #jesensamuraja #maximusfitnessbeograd #glumci @hristina_popo @petar_novicevic

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

Ekipa!!!#travelshow #boatlife #friends

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 13:33