RUSKA ZVIJEZDA

FOTO: ŽIVOTNI ZAOKRET KONTROVERZNE BALERINE Dobila otkaz u Boljšoju jer je predebela, a sada im se osvećuje gdje god stigne

 Instagram

Kontroverzna balerina Anastazija Volčkova već više od desetljeća interes medija plijeni više svojim kontroverznim postupcima, istupima i izgledom, nego umjetničkim dostignućima.

Volčkova je svakako postigla zavidnu popularnost svojim profilom na Instagramu gdje se ne srami pokazati bujni dekolte na radost fanova. Međutim, nisu svi komentari pozitivni - korisnik stylle8 zlobno je komentirao da Anastazijina glava ‘izgleda dvostruko manje od njezinih prsiju’.

Dakako, to je potaknulo spekuliranja koja su se podijelila u dva tabora - jedni smatraju da je balerina povećala grudi, a drugi da je samo nadodala nekoliko kilograma.

O 39-godišnjoj Ruskinji pisalo se prije nešto malo više od godinu dana kad joj je sedam godina stariji suprug, biznismen Bakhtiyar Salimov, završio na hitnoj nakon strastvenog seksa.









Međutim, za Volčkovu se na raznim kontinentima pročulo nakon što je 2003. godine dobila otkaz u Boljšoj teatru ‘jer je bila predebela’. Balerina nije odustala i dobila je sudski spor protiv teatra obzirom da je težila samo 47,5 kilograma nakon čega je vraćena na posao. Mnogi su tad spekulirali da se uopće nije radilo o težini, nego da je Volčkova sa svojih 170 centimetata uvijek bila previsoka za balerinu.

Prije dvije godine javno je istupila optuživši direktora Anatolija Iksanova da je Boljšoj pretvorio u ‘veliki bordel’ gdje su balerine pod prijetnjom otkazima prisiljene spavati s bogatim oligarsima. I sama je navela iskustva u kojima bi morala na večerama praviti društvo nepoznatim muškarcima, no na seksualne odnose nije pristala unatoč prijetnjama ‘da neće putovati s kazalištem na turneje ili čak više uopće plesati za Boljšoj’.





















Как же я давно не была в моем любимом Спа "ВОСТОЧНЫЙ ЭКСПРЕСС"!!!! @orientspa.ru И вот сегодня наконец порадовала себя. Это самое лучшее место для красоты,здоровья и радости! Мы вместе уже 10 лет!! 8(495)9337101 Пр ходите. Будем встречаться здесь. #анастасияволочкова #россия #красота #красотаиздоровье #салонкрасоты #спавосточныйэкспресс #восточныйэкспресс #волочкова #bestsa #beauty #ballet #русскийбалет #русскаяпесня #я #мояжизнь #моидрузья

A photo posted by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Nov 26, 2015 at 11:35am PST









ЖИВИТЕ СВОЕЙ ЖИЗНЬЮ,А НЕ НА ОКРАИНЕ ЧУЖОЙ.. Дорогие друзья,как бы хотелось мне пожелать вам счастливой жизни каждому! Повторю: если что-то во мне не нравится-не смотрите,не следите,не подписывайтесь,не изливайте свою желчь.. Что бы я ни делала.. Это моя жизнь и я проживаю ее так,как хочу. Вы знаете,творческие люди,достигшие профессионализма,известности,признания..,зачастую стараются спрятать от вас свои эмоции,во избежание обсуждений.. Но иногда,как и обычным людям,эти эмоции скрыть просто невозможно,какими бы они ни были.. Нам свойственно смеяться и плакать,быть сильными и слабыми,вздорить и мириться,совершать ошибки и исправлять их,быть трезвыми и пьяными,радоваться и грустить,верить и отчаиваться...Только сильным личностям свойственно идти вперед,не оглядываясь и продолжать творить,совершать добро и быть в центре внимания. Творческие люди бывают очень ранимы.. И на надрыве.. Но,знаете-мерзости и пакости написанные в адрес публичных людей,за плечами которых-огромный труд,-это гораздо большая низость,чем выпить вино. Особенно,когда это дерьмо изливается с аккаунтов с нулями в кубе.. и с закрытыми профилями.. Или с тремя подписчиками,дабы за счет известных людей засветить свои страницы. Мы-то можем совершать в этом мире глобальные проекты на благо людей,а что можете делать вы,кроме как осуждать? Многие,даже не любя меня,кусая локти,будут продолжать следить за мной и продолжать переполох на моих страницах. И ,знаете,молодцы! Друзьям еще сообщите,чтобы обязательно подписались! Скучать я вам не дам! Ждите событий! Ну,и не забывайте про шпагат,растяжку,спорт и чувство юмора! #волочкова #моидрузья #доброта #любовь #русскийбалет #русскаяпесня #мояжизнь #россия #театр #радость #добрыелюди #мирвовсёммире #шпагатволочковой #спорт #followme #best #love #life #peace

A photo posted by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Nov 24, 2015 at 1:35am PST













A ovako je izgledalo 'Labuđe jezero' u Boljšoj teatru 2002. godine u izvedbi Anastazije Volčkove:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:18