FATALNA RUSKINJA

FOTO: ZNAMO TKO JE DJEVOJKA KOJU JE JOHNNY DEPP LJUBIO U BEOGRADU! Glumac izgubio glavu za 30-ak godina mlađom go-go plesačicom, planira i vjenčanje

 
 Getty Images, INSTAGRAM

Nakon mučnog razvoda od kolegice Amber Heard (33), koja ga je javno optužila za fizičko zlostavljanje tijekom njihova dvogodišnjeg braka, Johnny Depp (55) ponovno ljubi.

Naime, strani mediji pišu da je holivudski glumac već neko vrijeme u vezi s Ruskinjom Polinom Glen, atraktivnom go-go plesačicom i koreografkinjom iz Sankt Peterburga.

Seksi brineta od junaka filmske franšize "Pirati s Kariba" mlađa je čak 30-ak godina, a zbog ljubavi se navodno već i preselila u Sjedinjene Američke Države.

Ruska plesačica i Depp upoznali su se na jednom tulumu u Los Angelesu još prošle godine i od tad su nerazdvojni. Osim što je česta gošća na koncertima njegova benda Hollywood Vampires, Glen je slavnoga glumca nedavno pratila i na filmskim setovima u Srbiji te Maroku.

- Veza im je više nego ozbiljna. Plesačica već živi u Johnnyjevoj vili u Kaliforniji, a par planira i vjenčanje. On želi što prije otputovati u Rusiju kako bi upoznao njezine roditelje - otkrio je izvor blizak holivudskom glumcu. Dodaje i kako Polina navodno nije imala pojma tko je Depp kad ga je upoznala.

View this post on Instagram

She didn’t come to play.

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

View this post on Instagram

My soul belongs to 1930✨ #halloween

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:57