THE JOY OF VAMPIRE SEX

FOTO: Zvijezde serijala 'True Blood' pozirale gole i prekrivene krvlju

The Joy of Vampire Sex naslov je članka u kojem glumci prepričavaju kako oni doživljavaju vampire, sex i te dvije stvari u kombinaciji
 Matthew Rolston / RollingStone.com

Zvijezde serijala 'True Blood' Anna Paquin, Stephen Moyer i Aleksander Skarsgard pozirali su goli i prekriveni krvlju za naslovnicu novog broja časopisa Rolling Stone.

The Joy of Vampire Sex naslov je članka u kojem glumci prepričavaju kako oni doživljavaju vampire, sex i te dvije stvari u kombinaciji.

"Vampiri naprave rupu u vašem vratu gdje je prije nije bilo. To je poput razdjevičenja, probijanja himena, dolaska do vaše djevičanske krvi i zatim njezinog ispijanja. Još i samo postojanje velikog oštrog očnjaka, koji se probija u vas. To je jako sexy. Mislim da upravo to čini vampire tako seksualno atraktivnima", rekao je za Rolling Stone Stephen Moyer, koji u seriji tumači Billa Comptona, vampira veterana iz Građanskog rata u Americi.

"Plus, Robert Pattinson je jednostavno prezgodan, zar ne?", nadodao je kroz smješak komentirajući zvijezdu serijala "Mladi Mjesec".

"Nisam sigurna kakva je rakcija, ali drago mi je što sam to učinila. Pravi je doživljaj pretvoriti to sve u senzualnu stvar. Presretna sam, život je prelijep", rekla je Anna, glavna protagonistica serijala, koja tumači Sookie, mladu konobaricu s telepatskim sposobnostima čiji su život i susrete s vampirima prikovali milijune Amerikanaca za TV-ekrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 08:16