SUPRUGA POKOJNOG PJEVAČA:

Frank Sinatra tuširao se 12 puta dnevno

ZAGREB - Tuširao se dvanaest puta dnevno i mirisao je na lavandu. Tko bi to mogao biti? Vjerovali ili ne, slavni Frank Sinatra , a nove tajne o glazbenoj legendi u svojim novim memoarima, “Lady Blue Eyes: My Life With Frank” otkrila je njegova udovica Barbara Sinatra.

Tako u knjizi saznajemo da je “Franky boy” bio pravi čistunac kojem je higijena očito bila važna kao i žene, pjesma i piće.

- Udisati s njega mirise lavande, cigareta Camel i Jack Daniel’sa bilo je pravo opijanje. Ne bih ništa radila nego sam udisala da sačuvam taj miris. A imao je i neviđenu seksualnu energiju. Čak se ni Elvis Presley, kojeg sam jednom upoznala u Las Vegasu, nije mogao s njim mjeriti.

Iako je s njim provela dobar dio života, Barbara Sinatra priznaje kako je u početku nije zanimao. Zapravo, na prvom susretu ga nije niti prepoznala, nije imala pojma da je to Frank Sinatra.

- Nisam znala tko je, ali sam prepoznala par ljudi koji su bili s njim u drušvu. Rekla sam mu da me ne zanima, da ne želim imati posla s pijandurama. Međutim, kada je uključio svoj šarm, nisam se više mogla obraniti.

Zbog nje je Sinatra prestao piti, ali samo pred njom. Uvijek je nalazila džin u njihovoj kući, a Barbara ističe u knjizi da je zbog džina znao biti zločest.

Džin u kući

- Znao je zbog alkohola biti loše raspoložen, iako sam mu branila da pije. Prijetila sam mu da neću više biti s njim ako nastavi piti. Kada bih u kući pronašla bocu džina, zaključala bi se u sobu i nisam htjela s njim razgovarati.

Barbara je i preko drugih stvari olako prelazila kada je Frank bio u pitanju.

Pravila se glupa

On joj se, priznaje Barbara, nikada za ništa nije ispričao, a ona se pravila da ne zna da ima i druge žene pored nje. Međutim, svoj brak sa Sinatrom opisuje u samo jednoj rečenici:“Bila sam najsretnija žena na svijetu!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:00