POKUŠAJ TROVANJA

Gabriela Spanic strpala kućnu pomoćnicu u zatvor

 SIPA

Slavna meksička glumica Gabriela Spanic nakon višemjesečne sudske borbe, koju je sa sestrom Patricijom vodila protiv njihove bivše asistentice Marcie Celeste Fernandez, optužene za pokušaj trovanja glumičine obitelji, konačno može odahnuti. Sud je, naime, presudio u korist Gabriele i njezine obitelji, a sljedeći tjedan glumica planira otkriti medijima sve detalje obiteljske drame te kroz što je sve prolazila tijekom suđenja čijim je ishodom zadovoljna budući da je osumnjičena nepravomoćno osuđena na osam godina zatvora.

Odvjetnici bivše glumičine pomoćnice već su najavili žalbu na presudu, ali u međuvremenu će Maria Celesta Fernandez ipak ostati u ženskom zatvoru Saint Martha Acatila. Slavna se glumica, kao i njezina majka, sestra i sin, našla u nemilosti bivše kućne pomoćnice koja ih je dulje vrijeme trovala amonijevim sulfatom u hrani, što se otkrilo tek kada su članovi obitelji počeli imati želučane tegobe.

Iako nitko nije ozbiljnije stradao, daljnji unos mogao je rezultirati smrću nekog od članova obitelji pa se pomoćnicu teretilo za pokušaj ubojstva. Obitelj Spanic uz liječničku se pomoć vrlo brzo oporavila i nemaju nikakvih posljedica trovanja, no šok i nevjerica koju je cijeli slučaj izazvao u obitelji, kao i zanimanje medija za njihovu agoniju, zgrozili su lijepu glumicu koja skandal do samog raspleta suđenja nije željela komentirati. Rekla je samo da joj je drago što je agonija završila i da će se u potpunosti posvetiti poslu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:16