PREDSTAVILA SINGL

Ganuta Tereza u suzama: Beskrajno sam zahvalna svima koji su mi omogućili ostvariti ovu pjesmu...

Novu pjesmu ‘Ima te‘ baš je za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel
Tereza Kesovija predstavila novi singl
 Goran Mehkek/Cropix

U ladanjskom ambijentu restorana Okrugljak na zagrebačkim Mlinovima, diva naše glazbene scene, 81-godišnja Tereza Kesovija večeras je predstavila svoj novi singl "Ima te".

Okružena najbližim prijateljima i suradnicima, među kojima je bila i dugogodišnja velika Terezina prijateljica, intimus i kolegica s glazbene scene Gabi Novak, odvjetnica Gorana Miljević, također Terezina prijateljica koja je njen "dobri duh", kako kaže, glazbenik i pijanist Goran Kovačić Gorki, redateljica Katja Restović te glazbeni par Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić.

- Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su mi omogućili ostvariti ovu pjesmu - dirnuta je započela večeras Kesovija.

- Tu je i moja Gabi, moja vjerna mila prijateljica, koju volim iz dubine duše - istaknula je kroz suze Kesovija.

Veliki je dan ovo za Terezu, divu nevjerojatno moćnog glasa, jer osim što predstavlja novi singl, njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom i Ljiljane, "najbolje snahe na svijetu", kako kaže glazbenica, slavi 30. rođendan.

- Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili - istaknula je Tereza pokazujući na "svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj".

Novu pjesmu "Ima te" baš je za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel, a do suradnje došlo posredništvom Gorana Lisice Foxa iz Dallas Recordsa.

image
Tereza Kesovija predstavila novi singl
Goran Mehkek/Cropix

- To je meni negdje na tragu francuske pjesme “Je suis malade”, koja je jaka, prije svega, zbog teksta. A naravno da je onda i interpretacija morala biti takva. Zbog tih riječi koje su me osvojile. S njima sam počela živjeti - rekla nam je Kesovija prije nekoliko dana u velikom intervjuu za TV prilog Studio.

image
Tereza Kesovija predstavila novi singl
Goran Mehkek/Cropix

U spotu za novu pjesmu Tereza je oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda - Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.

- Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo - rekla je Tereza, naša konavoška princeza.

image
Tereza Kesovija predstavila novi singl
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:41