DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

GDJE JE NESTAO I ČIME SE SAD BAVI JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA REGIJE Enis Bešlagić već neko vrijeme ne glumi: Od toga se baš i ne može živjeti...

 Neja Markicevic / CROPIX

Jedno od najduhovitijih i najpopularnijih televizijskih lica u regiji već se neko vrijeme odmara od glume - naime, Enis Bešlagić svjetla reflektora zamijenio je novim zanimanjem - poduzetništvom.

- Kod mene je nastupila mala medijska stanka. Nekada ni ne treba pristajati sve raditi. Od glume se baš i ne može živjeti, ali čovjek i sa strane nađe svoje izvore prihoda. Malo se bavim uvozom, izvozom i proizvodnjom čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini, ali i u regiji. Kod nas ljudi ne vjeruju u rad, misle da je rad uvijek negdje vani i da će im tamo biti bolje - objasnio je Enis za IN Magazin.

Glumac se osvrnuo i na teret slave te problem lažnih profila na društvenim mrežama.

- Imao sam 97 lažnih profila... Svi su željeli biti Šemso (njegov lik iz hit serije 'Naša mala klinika'). Protiv toga se možeš boriti tako da otvoriš svoj jedini i pravi profil i uvjeriš ljude da je to tvoj vlastiti. Danas je teško opstati u IT svijetu, u kojemu nismo baš svi neki vrsni stručnjaci - zaključio je Bešlagić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:29