ŠTO SE TO DOGAĐA?

GDJE JE TO NESTALA ELLA DVORNIK? Napisala misteriozni status na Fejsu i zabrinula svoje fanove: 'Ne mogu vam još reći zašto sam otišla'

 Instagram

Iako je inače aktivna na Instagramu, Ella Dvornik je zadnju fotografiju na ovoj društvenoj mreži podijelila prije tri dana, a mnoge je iznenadio njezin post koji je podijelila na Facebooku u četvrtak.

On glasi ovako:

- Ne mogu vam još uvijek reći gdje sam i zašto sam otišla, nit zašto sve svoje postove radim u ponedjeljak navečer te ih stavljam da se objave ovaj tjedan, al gdje god da jesam vjerovatno ili imam apsitencijsku krizu bez interneta, ili sam imala prosvjetljenje. Jedno mogu sa sigurnošću reći, ovo mi je drugi dan da se ne skidam iz trenirke. Kako ste vi? Kako napreduje dan? - napisala je Ella i tako sve one koji vjerno prate njezine postove natjerala na razišljanje.





Ne mogu vam jos uvijek reci gdje sam i zasto sam otisla, nit zasto sve svoje postove radim u ponedjeljak navecer te ih...

Posted by Ella Dvornik on Thursday, March 10, 2016




Jedni su sigurni da se udala te da je na medenom mjesecu jer se nedavno zaručila za Charlesa Pearcea, drugi su posumnjali da se podvrgnula plastičnoj operaciji, treći da je zasigurno u izolaciji zbog sudjelovanja u nekom showu.

Što god da je bilo, zasigurno će ubrzo objasniti o čemu je riječ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:39