ISKRENO

GIULIANO OTKRIO 'Da sam žensko, volio bih biti Nives Celzijus, dobra je i Seve, ali Nives je ludilo!'

 Nova TV

Splitski pjevač Giuliano kojemu je sudjelovanje u TV showu "Tvoje lice zvuči poznato" nedvojbeno vratilo popularnost, gostovao je u eteru narodnog radije radi promocije novog singla "Miriše", piše Slobodna Dalmacija.

"Nadam se da ljude uspijemo zabaviti barem upola od onoga koliko se mi zabavljamo! Zabavu predvodi Mario Petreković, a najopasnije je kad mu je dosadno... - otkriva Giuliano.

Rekao je da mu se nakon imitacije putem Facebooka javio Željko Bebek s čestitkama, a u emisiju se uključila i Neda Ukraden, u koju se također bio transformirao.

"Dobar si bio, čestitam ti. Priroda interpretacije je pogođena" - rekla je Neda o tome kako ju je utjelovio u emisiji, a pjevač priznao da se bojao da se ne osramoti, jer Nedu poznaje osobno.

U brzom kvizu izjavio je da je muška depilacija nepotrebna i da ne ide na tretmane, te da nikad nije želio isprobati kako je to biti žena.

"Da sam žensko, volio bih biti Nives Celzijus! Ženska je ludilo, što na umu to na drumu, bez ikakvih kalkulacija. Znam i Sevu, ali Nives je ludilo!" - priznao je Giuliano.

Rekao je da mu je pjevački uzor bio Oliver, da bi volio doživjeti stotu, ali i imati još jedno dijete, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 15:25