AGENT 007 UDARA

Glumac Daniel Craig ponovno napada: Političari su govnari i bezlični prevaranti!

British actor Daniel Craig arrives for the World Premiere of his latest film "The Girl with the Dragon Tattoo" in Leicester Square in London on December 12, 2011. AFP PHOTO / Max Nash
 MAX NASH

ZAGREB - Filmski James Bond Daniel Craig nedavno se obrušio na zvijezde reality programa, obitelj Kardashians, u jednom trenutku ih nazvavši 'je*enim idiotima', objašnjavajući da je 'privatnost od neprocijenjive vrijednosti'.

Ovoga puta na meti su se našli političari koje je nazvao lažovima i bezličnim prevarantima.

Craig, nova zvijezda filma 'Djevojka sa tetovazom zmaja', kaže kako se političari često pokušavaju zbližiti i družiti s poznatim zvijezdama u nadi da će ispasti zabavni i popularni.

- Političari su podli i jedva čekaju jedan drugome zabiti nož u leđa. Dok mu glumci smo umjetnici i cijenimo jedni druge. Tony Blair je započeo puno više nego što je itko ikada napravio. Trebao bi biti šef agentu 007,rekao je Craig u intervjuu za jedan muški časopis, prenosi Daily Mail.

Tony Blair je to započeo raditi mnogo češće nego itko prije, kaže Craig, aludirajući na Njemački roman iz 1936. o glumcu koji je podupirao nacizam kako bi napredovao u karijeri, te na ekranizaciju istog romana iz 1981.

Craigov sljedeći film o Jamesu Bondu, "Skyfall", sa Judi Denth kao "M" (njegovom nadređenom) izlazi u jeseni 2012.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 06:18