OMILJENI TV LIKOVI

GLUMCI UŽIVAJU NA KARIBIMA I FRANCUSKOJ RIVIJERI Danju najahtama, noću po bakanalijama

Kad počnu ljetne sheme na nacionalnim i lokalnim televizijama, tada poznati glumci odlaze na odmor. Vrijeme je repriza, nema snimanja novih epizoda i zvijezde odlaze napuniti svoje baterije na odabrane lokacije.

Holivudski glumci A liste najčešće biraju elitne lokacije kao što su karipski otoci i francuska rivijera. No, određeni broj glumaca ipak se zadržava na plažama diljem Sjedinjenih Američkih Država, a nisu im strane ni neke europske lokacije. Grčka, Španjolska i Italija najtraženije su europske destinacije američkih glumaca. Dobro je poznato da najpoznatiji holivudski neženja George Clooney tijekom ljeta ne napušta vikendicu na jezeru Como u Italiji. Iako je prošle godine ondje uživao s tadašnjom djevojkom Stacy Keibler pa su se mogli vidjeti u vožnji njegovim motorom, snimke paparazza pokazuju da je njihov prekid definitivan i da glumac u ljepotama jezera Como uživa sam.

Vrlo pristupačni

Ljepote susjedne nam Italije prepoznala je i mlada glumica Vanessa Hudgens koja na jahti s dečkom i prijateljima uživa u lijepom moru. Slike s ljetovanja i sama je podijelila na Instragramu, gdje pod suncem pozira s prijateljicom, no fotoreporteri su je ulovili dok uživa u kupanju u gradu Ischia u Italiji. Upravo je ondje u petak navečer primila nagradu ‘Icon Award’ na tamošnjem Ischia Global Film Fest. Iako je na dodjeli nagrade blistala u zelenoj haljini Diane Von Furstenberg, prijepodne se mogla vidjeti kako u mikro bikiniju uživa na jahti. 24-godišnju ljepoticu nisu omeli paparazzi pa je nesmetano šetala jahtom i smijala se s prijateljima. Nakon sunčanja, osvježenje je potražila u moru, a društvo je cijelo vrijeme bilo dobro raspoloženo.

Zanosno tijelo

Još jednoj ljepotoci s TV ekrana fotoreporteri nisu zasmetali na godišnjem odmoru. Zanosna Sofia Vergara uživala je u Grčkoj koju je posjetila zajedno sa zaručnikom Nickom Loebom, a na grčkom otoku Mykonos pridružio im se i Sofijin sin Manolo kojeg ima iz prvog braka s Joeom Gonzalezom.

Kolumbijska glumica, zvijezda popularne serije Moderna obitelj, na svom je odmoru odlično raspoložena pa se može vidjeti kako uživa u svakom trenutku. Nije joj strano ni pred kamerama izmenjivati nježnosti sa zaručnikom. No, više od svega Sofija na grčkom otoku privlači pozornost svojim prekrasnim tijelom. 41-godišnja glumica prvo se pojavila u crnom monokiniju koji je istaknuo njezine putene obline, ali je njime pokazala kako unatoč godinama izgleda sve bolje. Nekoliko dana poslije Sofija je odjenula pastelni monokini koji ističe njezine obline. Ali najviše je pogleda privukla u bijelom bikiniju koji je istaknuo njezinu osunčanu put. Čak se u jednom trenutku nesmetano nagnula i pokazala svijetu savršeno utegnute noge i stražnjicu. Sofia očito uživa na zasluženom odmoru i ne skida osmijeh i sunčane naočale s lica.

Veliki šeširi

Katalonsku prijestolnicu, španjolski biser Barcelonu, odabrala je glumica Kate Hudson koja je u Europi bila na pravom obiteljskom odmoru sa zaručnikom Matthewom Bellamyjem i njihovim sinom Binghamom. Obitelj je uživala u španjolskim specijalitetima, a nakon što je maleni Bingham otišao spavati, ljubavni par uputio se na plažu, gdje su se sunčali tik uz more. Nakon Barcelone, par se zaputio u Portugal.

S druge strane bare, na Floridi uživa mlada glumica i pjevačica Selena Gomez. Selena se već godinama može vidjeti na godišnjem odmoru u Miamiju, koji je njezino omiljeno mjesto za ljetovanje. Selena, koja je drugi put prekinula vezu s popularnim Justinom Bieberom, uživa u samoći na jednom floridskom bazenu, ali mogla se vidjeti i na plaži. Od sunca se štitila velikim biijelim šeširom i prozračnom tunikom, no nije se libila odgrnuti i uhvatiti malo boje u prugastom bikiniju.

Baš kao i njezina mlađa kolegica, glumica Reese Witherspoon odlučila je odmor provesti na Floridi, ali ne u Miamiju već u gradiću Destin. 37-godišnja Reese rodila je sinčića po imenu Tennessee prije devet mjeseci, ali je na plaži pokazala zavidnu liniju poslije poroda. Glumica je uživala u morskim radostima sa suprugom Jimom Tothom i djecom iz prvog braka s Ryanom Phillipeom, 13-godišnjom Avom i 9-godišnjim Deaconom. Reese ne slovi kao razmažena zvijezda, što je dokazala time što se slikala s obožavateljima.

Ljeto u domovini

U domovini su ostale ljetovati glumice Cameron Diaz i Olivia Wilde koje su se mogle vidjeti na Havajima. Cameron Diaz već je učestali gost američkog otoka na Pacifičkom oceanu. Ljubiteljica surfanja Diaz ondje uživa u svojoj najdražoj ljetnoj aktivnosti. Diaz je onamo odlazila i s bivšim dečkom, pjevačem Justinom Timberlakeom, a sada na valovima uživa sama. Svake godine glumica na Havajima iznova pokaže svoju impresivnu liniju na kojoj joj zavide žene diljem svijeta. Obično vrijeme provodi u oskudnim bikinijima kojima se bori protiv vrućina.

Zvijezda serije ‘Dr. House’, Olivia Wilde, također se odmara na Havajima, u pratnji svog zaručnika Jasona Sudeikisa. Par se tijekom odmora dobro zabavljao, a glumica je blistala u crnom bikiniju. Ni ovaj ljubavni par nije se zamarao fotografima koji su ih pratili pa su se nesmetano mazili i ljubili u moru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 14:29