MRAČNA TAJNA

'GODINAMA SAM PATILA U TIŠINI, SAMA, POSRAMLJENA...' Poslije skoro dva desetljeća šutnje, popularna pjevačica priznala: 'Da, imam mentalnu bolest...'

 
 Getty Images

Svjetska glazbena diva Mariah Carey (49) u intervjuu koji je dala za novi broj časopisa People otkrila je kako je još 2001. imala živčani slom, a sve ove godine živjela je, kaže, u silnome strahu da će netko njoj blizak otkriti mračnu tajnu koju ova američka pjevačica sve do sad nije imala hrabrosti podijeliti s javnosti.

Naime, Mariah je napokon priznala da boluje od - bipolarnog poremećaja.

- Punih 17 godina namjerno sam poricala da imam problem, ali ta vrsta izolacije postala mi je pretežak teret... Nisam to više mogla podnijeti i odlučila sam potražiti stručnu pomoć. Okružila sam se pozitivnim ljudima i posvetila onome što najviše volim, a to je glazba - izjavila je Carey.

Dodala je kako je zbog dijagnoze već neko vrijeme na stalnoj terapiji, a simptomi, kao što su kronična nesanica, depresija, hiperaktivnost i pretjerana razdražljivost te nagle promjene raspoloženja, napokon su pod kontrolom.

- Sad mogu otvoreno pričati o svojoj bolesti jer sam u dobroj fazi... Stigmatiziranje ljudi s bipolarnim poremećajem mora prestati. Godinama sam patila u tišini, sama, posramljena... Takav pakao ne bih poželjela nikome, ni najgorem neprijatelju - rekla je Mariah, a mnogi obožavatelji pohvalili su njezinu spremnost da s njima podijeli svoju tešku priču.

Thank you for all the anniversary wishes! #L4L

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:43