PREDIZBORNI KONCERTI

GORAN BARE IPAK PJEVA ZA SDP U ZAGREBU U Sisku županica umjesto Severine dovodi Tonyja Cetinskog

Ne bi to bilo ništa čudno da se samo tri tjedna ranije Bare nije u intervjuu Globusu javno požalio što je bio politička budala
 Boris Kovačev / Cropix

SISAK - Iako je kriza i sveopća besparica, primjer predizborne kampanje iz Siska pokazuje kako političarima ništa nije skupo u borbi za vlast, bilo da je žele zadržati ili osvojiti. Sve je prepuno plakata, gradovima voze automobili obljepljeni likovima kandidata, a u završnici kampanje naprosto se nadmeću tko će organizirati raskošniji koncert i dovesti popularnijeg pjevača. Pa što košta da košta.

Nakon što nije uspjela dovesti Severinu i počastiti maturante iz cijele županije velikim koncertom najpopularnije hrvatske pjevačice na ‘ludi dan’, županica Marina Lovrić Merzel organizira je kao svoj poklon maturantima koncert Tonija Cetinskog na gradskoj tržnici Kontroba u Sisku, u četvrtak, 16. svibnja u 21 sat.

Dan kasnije, u petak, 17. svibnja, od 21 sat na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji HDZ organizira koncert Miroslava Škore. Istog dana u Kutini, od 20 sati na novom autobusnom kolodvoru “Najbolji hrvatski tamburaši”, a u Sisku, na Tržnici Caprag u 20 sati, Siščane će uoči izbora i izborne šutnje zabavljati Leo. Organizatori obavještavaju sve građane Siska i Sisačko-moslavačke županije da je ulaz na sve koncerte slobodan.

Goran Bare se naglo predomislio

Neki, pak, slabo uče na greškama, a i brzo zaboravljaju. Recimo, pjevač Goran Bare koji će ovaj tjedan, najvjerojatnije u četvrtak 16.svibnja (ako ne bude kiše) na Britanskom trgu održati koncert u sklopu završnice kampanje SDP-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Rajka Ostojića, piše Globus.

Ne bi to bilo ništa čudno da se samo tri tjedna ranije Bare nije u intervjuu Globusu javno požalio što je bio politička budala uz izjavu: 'Žao mi je što sam dao SDP-u da me iskoristi' nazvavši političare 'šačicom od stotinu bezveznjaka', a muzičare budalama jer su mislili da će 'sve biti dobro kada sruše Tuđmana'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:51