POSJET DOMOVINI

GORAN VIŠNJIĆ U IZNENADNOM POSJETU HRVATSKOJ Priprema se za ulogu u novom holivudskom filmu u kojem će glumiti s Jennifer Garner?

 Facebook

Početkom prošle godine Goran Višnjić u Hrvatskoj je boravio radi snimanja serije 'Granice zločina' jer su se neke od scena snimale u Istri, točnije u Opatiji i Rovinju.

Dio glumačke ekipe koja je tom prigodom posjetila Hrvatsku bio je i Donald Sutherland, a naš glumac u seriji je dobio jednu od glavnih uloga.

No, glumac ovih dana opet boravi u svojoj domovini što su njegovi obožavatelji zaključili prema fotografiji koju je podijelio na službenom Facebook profilu.





Goran was getting on a seaplane of European Coastal Airlines today in Croatia. :)

Posted by Goran Visnjic Fanpage on Sunday, January 24, 2016




Kako piše Tportal , jedan od razloga njegovog dolaska u Hrvatsku je posjet azilu za napuštene životinje na Žarkovici u blizini Dubrovnika. Poznato je da glumac i njegova supruga Eva godinama doniraju novac za napuštene životinje u Hrvatskoj.

Od holivudskih glumica Goran je dosad surađivao s Halle Berry, Nicole Kidman te Sandrom Bullock, a uskoro ga čeka snimanje filma 'The Tribes od Palos Verdess' s Jennifer Garner. S Jennifer je već glumio u filmu 'Elektra' još prije deset godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:35