I KRV SVOJU ZA BILU BOJU

Grdović istetovirao grb Hajduka: 'Nije me boljelo, mene mogu boljeti samo žene'

Zadarski pjevač u srijedu putuje s Hajdukom u Rumunjsku. 'Ako pobijede zapjevat će se moja nova pjesma'
 Andrija Lučić/Cropix

ZADAR - "Na starome placu prije sto lita počela se pivat bila boja Splita. Krenili su prvi naši stari didi, uklesali ime, Torcida ga slidi. Dalmaciju cilu bila boja spaja, bilo je srce bodula i vlaja" - prvi su stihovi "Sto godina Hajduka" - najnovije pjesme zadarskog pjevača Mladena Grdovića koji je osim na papir ljubav prema splitskom klubu ovih dana "uklesao" i na podlakticu desne ruke. Hajdukov grb istetovirao je prije tri dana u jednom zadarskom tattoo studiju nakon što je zaključio da je za takav potez došlo "pravo vrijeme".

- Tri godine sam razmišljao da tetoviram Hajdukov grb i sada sam dočekao pravo vrijeme, obilježavanje sto godina Hajdukova postojanja. Iako su mi svi hrvatski klubovi dragi, Hajduk mi je u srcu - kazao je zadarski pjevač koji u srijedu ujutro putuje s Hajdukom u Bukurešt kao njihov gost. Iako će, kaže, sa sobom ponijeti gitaru, pjesme neće biti do povratka.

- Vjerujem da će ako Hajduk izdrži punih 20 minuta i pobijediti, a onda će se i zapjevati moja nova pjesma - izjavio je pjevač kojeg, kako tvrdi, uz Hajduk vežu najljepše uspomene.

- Sa pokojnim ćaćom sam na starom placu svaki dan išao na utakmicu, a prvi put već sa šest godina. Hajduk volim više nego svoju kuću i Bepa - kaže Grdović dodajući kako ga tetoviranje koje je prvi put napravio nije boljelo.

- To mi je jedina tetovaža na tijelu, a sam me postupak nije bolio jer mene mogu boliti samo žene. Razmišljao sam i tome da na nozi tetoviram Isusa, no zasad još nije vrijeme - tvrdi zadarski pjevač koji će u polovicom studenog krenuti na turneju po Americi zajedno sa Duškom Lokinom.

- Bepo će poluditi jer on ne ide, ali što će kada su mu fafarikule u glavi. Neće mu nikako biti drago što idemo samo ja i Duško - kazao je Grdović dodajući kako će nakon povratka iz Amerike sudjelovati i na novom zadarskom festivalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:57