IZBJEGAVALI SE

GRDOVIĆ OPLEO PO HULJIĆU 'Jeftino kupuje tekstove u Srbiji, a onda ih on i Vjekoslava potpisuju kao svoje!'

Huljić nije ostao dužan. Kazao je da mu je Grdovića žao: - Siroče. Siroče, žao mi ga je...
Vodice, 130615.Drugi dan CMC festivala zapoceo je druzenjem i press konferencijom na bazenu hotela Olympia.Na fotografiji: Jasmin Stavros i Mladen Grdovic.Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CR / Copyrighted

Mladen Grdović optužio je autorski par Vjekoslavu i Tonča Huljića da tuđe pjesme plasiraju pod svoje.

- Huljić u Srbiji jeftino kupuje pjesme pa ih onda on i Vjekoslava potpisuju kao svoje. Ucjenjuju organizatore festivala da njihovi izvođači neće nastupiti ukoliko ne dobiju nagradu - izjavio je Grdović za RTL.

Huljić mu nije ostao dužan: zamoljen za komentar kazao je da mu je Grdovića žao.

- Siroče. Siroče, žao mi ga je - rekao je skladatelj.

Nikolina Vukovic Stipanicev / CR / Copyrighted
Vodice, 140615.Druga vecer revijalnog CMC festivala na Vodickoj rivi.Na fotografiji: Tonci Huljic.Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Mladen i Tonči proteklog vikenda na CMC festivalu držali podalje jedan od drugoga.

- Biža je od mene na kantun. Naravno da ne mogu biti u njegovoj koži jer ja sam skladam i pišem i moje se ime proširilo po svijetu - kazao je.

Grdović je naveo i da već unaprijed zna tko će pobijediti na predstojećem Splitskom festivalu te je opleo i po ZAMP-u tvrdeći da mu kradu njegov krvavo zarađeni novac Iz ZAMP-a sve negiraju.

- Kada sam dobio zadnji izvještaj ZAMP-a poludio sam. Za zadnjih šest mjeseci dobio sam 40 tisuća kuna, a autor sam više stotina pjesama. Ja noću komponiram u autu i može mi se svašta dogoditi. Prošle godine je ZAMP dobio 120 milijuna kuna i pitam se gdje su ti novci- izjavio je Grdović najavivši borbu protiv ZAMP-a u koju ulazi sa svojim odvjetnikom. Iz ZAMP-a su kazali da Grdović ima prijavljene 154 pjesme, te su ga pozvali da prijavi i ostale, piše RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:45