TURBULENTAN ODNOS

GRDOVIĆA TUŽILA ŽENA, MJESECIMA NE ŽIVI S NJIM Pjevačevi prijatelji kažu da je iza njega tužna zima, a cijeli Zadar bruji o mogućem razvodu

Brankica i Mladen Grdović
 Jure Mišković / CROPIX

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović nije htio potvrditi niti opovrgnuti da se razvodi, dan nakon što se ispostavilo da je supruga protiv njega podnijela prvu tužbu za utvrđivanje bračne stečevine. Pjevač je rezolutno odbio komentirati bilo što o njegovu turbulentnom odnosu sa suprugom Brankicom, koja je tužbu protiv njega podnijela na Općinskom sudu u Zadru nakon 20 godina braka.

- Nema nikakvog razgovora o tome. Ajde bog! - rekao je ljutito u četvrtak u telefonskom razgovoru iz svoje kuće u zadarskim Arbanasima.

Na zadarskom sudu sad se očekuje njegov odgovor na tužbu te postupak procjene nekretnina i pokretnina prema kojemu će se, ukoliko se tužba provede do kraja, odlučivati kako će se podijeliti bračna stečevina. Iako je Brankica dosad podnijela dvije tužbe, od kojih je jedna bila i za razvod, zadarski supružnici službeno su još u "sretnome braku".

- Tužba za utvrđivanje bračne stečevine može se podnijeti istovremeno s tužbom za razvod braka, prije te tužbe ili nakon razvoda. Neke se tužbe na koncu povuku i služe za nešto drugo, tako da treba još vidjeti što će biti - doznajemo sa zadarskog suda.

U rujnu prošle godine, dva mjeseca nakon što ju je podnijela, Brankica je povukla tužbu za razvod braka od zadarskog pjevača. Tad se bila i odselila iz kuće u Arbanasima te je neko vrijeme živjela kod majke. Razvod je zatražila zbog nepomirljivih razlika, no Grdović ju je počeo posjećivati te se ona naposljetku vratila u njihovu obiteljsku kuću u Arbanasima, no ponovno se odselila pa navodno već nekoliko mjeseci opet ne žive zajedno. Mladen, naime, u kući živi s četiri kujice: Aki, Belom, Pikom i Zarom.

- Ove zime Mladen je bio tužan, posebno sentimentalan. Bile su neke ljubavne trzavice u pitanju, ali nije htio puno o tome govoriti. Snimao je pjesme i tugovao. U tim trenucima jedino ga može utješiti njegova kći Sara, sad već 16-godišnja srednjoškolka s kojom je nedavno snimio duet i na koju je osobito ponosan - rekli su Mladenovi poznanici.

Brak poznatih zadarskih supružnika obilježilo je dosad više svađa i policijskih intervencija, što je Grdović svojedobno prokomentirao riječima kako u svakom braku, pa tako i njegovu, ima trzavica, no da njihova ljubav sve pobjeđuje.

- Ja i Branka se volimo, to je sve! - rekao je novinarima.

Ukoliko se na sudu provede podjela imovine, Brankici će pripasti polovica 20-godišnje bračne stečevine. Od poznatih pokretnina tu su Mladenov crni Mercedes i dva modela Jaguara za koje je izdvojio po milijun kuna.

Grdović je, navodno, kupio i stan na zadarskoj Obali kneza Trpimira, koji je platio milijun i pol kuna, a svojedobno je bio i posrednik u prodaji zemljišta u zadarskoj Gaženici vrijednoga 1,8 milijuna kuna. Kuću u Arbanasima dijeli s bratom Paulom koji ondje živi sa suprugom i obitelji.

Kad je Brankica prošle godine podnijela tužbu za razvod, izjavila je kako od supruga Mladena neće tražiti uzdržavanje, nego će zahtijevati da se bračna stečevina dijeli na pola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:35