'MALO SMO ZAKASNILI'

GUNSI OPET U ORIGINALNOJ POSTAVI? Velika pomirba Slasha i Axla Rosea nakon što 20 godina nisu progovorili ni riječi

 CROPIX

Prošli su dani u kojima Slash nije želio ni riječ progovoriti o svom nekadašnjem prijatelju i suradniku Axlu Roseu.

Prije samo dva mjeseca, uoči njegova zagrebačkog koncerta, menadžeri bivšeg gitarista sastava Guns ‘N Roses upozoravali su novinare da se Slashu ne smiju postavljati pitanja o Axlu ako ne žele da on isti trenutak prekine intervju.

‘Osjećam se sjajno’

Sada stvari stoje drukčije, a Slash i Axl Rose zaboravili su ružnu prošlost. U nedavnom razgovoru za švedsku televiziju Aftonbladet Slash je potvrdio da se pomirio s pjevačem.

- Vjerojatno se to moglo dogoditi i prije. Malo smo zakasnili, ali sada je sve super. Osjećam se sjajno zbog toga što smo uspjeli prijeći preko svih negativnih stvari koje su nas godinama pratile - kazao je Slash.

Na pitanje postoje li šanse za ponovno okupljanje originalne postave Gunsa, gitarist je kratko rekao da ne može odgovoriti na tako teško pitanje.

Tašte legende

Slash je službeno napustio Guns N’ Roses još 1996. godine, rekavši da više ne može raditi s Axlom. Otada njih dvojica nisu razgovarali, a Axl je svojedobno izjavio da je Slash arogantan i da nema pojma o glazbi.

Proteklih godina mnogi su uzaludno pokušavali spojiti Slasha i Axla, ali je taština muzičkih legendi bila jača od milijunskih ponuda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:32