OPET BEZ DLAKE NA JEZIKU

HAJKA NA MASSIMA Jednom estradnom menadžeru smeta što će Savić otvoriti Splitski festival: 'Svojim zavijanjem dokrajčit će ono malo što nam je ostalo'

 
Massimo Savić
 Duje Klaric / CROPIX

Ivan Bubalo, splitski estradni menadžer i dežurni kritičar hrvatske glazbene scene, na Facebooku je jasno i glasno izrazio svoje veliko razočarenje i nezadovoljstvo činjenicom da će upravo Massimo Savić (55) ekskluzivnim koncertom otvoriti ovogodišnji Splitski festival.

- Malo je reći kako je to vrhunska prevara! Što on kao glazbenik ima s tim festivalom? On je upravo sve obrnuto od našega melosa... Svojim zavijanjem samo će dokrajčiti ono malo što nam je ostalo! Nema nam pomoći! - zaključio je revoltirani Bubalo i zapitao se "zašto se onda uopće daje toliki novac za festival".

S njim su se, sudeći po komentarima, složili i neki Splićani. Tako su pojedinci napisali kako je Massimovo gostovanje na Splitskom festivalu "presmiješno - otprilike kao da dovedete haskija u Saharu", "užas i sramota za grad koji je poznat baš po kvalitetnim pjevačima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. veljača 2023 14:45