USPOMENE NA DIVU

Haljine i nakit Whitney Houston iz filma 'Tjelohranitelj' na aukciji

 YouTube VEVO

LOS ANGELES - Neki od najvrijedijih osobnih predmeta i najdražih haljina tragično preminule pop dive Whitney Houston, naći će se na aukciji 24. lipnja na aukciji Julien's na Beverly Hillsu.

Ukupno 44 predmeta, uključujući haljine, nakit, glazbene nagrade i nekadašnju putovnicu, biti će izloženo i dostupno njezinim obožavateljima ili strastvenim kolekcionarima.

Nakit koji je Whitney nosila u filmu "Tjelohranitelj", par crnih rukavica iz video spota "Greatest Love Of All", i snimak njezinog sprovoda koja je održana u veljači, biti će također na prodaji. Predmeti sa predstojeće aukcije već su dobili nekoliko ponuda na internetu.

Pretpostavlja se da će njezina haljina sa dodjele Grammy nagrada 1996. dostići cijenu od 3.000 do 5.000 dolara. A najviše se očekuje od prodaje njezine putovnice, čija se vrednost procjenjuje na 6.000 dolara. Pjevačica je putovnicu koristila u periodu od 1979. do 1984. godine.

Obožavaoci "Tjelohranitelja" bit će impresionirani ponudom nakit iz ovog filma, a ukoliko žele da postanu vlasnici prstena i dijamanata morati će izdvojiti 4.000 dolara.

Na aukciji, koja je dio Velike aukcije glazbenih ikona, osim osobnih stvari, bit će predstavljeni i biografija i fotografije pjevačke dive, dok će u glazbenom programu nastupiti Stevie Wonder, Aretha Franklin, Alicia Keys i R. Kelly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 23:21