UOČI VALENTINOVA

Hari ljutit jer mu je snimljeno tajno vjenčanje u Osijeku

Osijek, 130210.Hari Varesanovic ozenio se jucer u Osijeku svojom dugogodisnjom pratiljom Jasminkom Istuk, inace rodjenom u ovom hrvatskom gradu! Vjencanje je, uz prisustvo svjedoka, nesto prije 18 sati odrzano u zgradi gradske vijecnice.Iako se pjevac svim silama trudio sakriti ovaj dogadjaj od medija, nas fotoreporter snimio ga je kako u pratnji tri dame ulazi u zgradu vijecnice, nekoliko minuta prije nego sto je vjencanje zakazano. Koliko se vodilo racuna o tome da sve prodje u strogoj tajnosti, dovoljno govori i podatak da Jasminka Istuk nije stigla s Harijem, nego nekoliko trenutaka ranije.Kada je Hari u vijecnici ugledao fotoreportera, burno je reagirao trazeci da ga ne slika. Potom je zastitar zamolio fotoreportera da napusti zgradu.Hari i Jasminka veæ 15 godina su u ljubavnoj vezi, a posljednjih godina zivjeli su zajedno na relaciji Sarajevo - Munchen. Inace, ovo je i Jasminki i Hariju drugi brak i oboje imaju djecu iz prethodnih veza. Kako doznajemo od nekih Harijevih prijatelja, prije nekoliko sedmica ovaj par vjencao se i serijatski u Sarajevu.Zanimljivo je i da Hari Mata Hari veceras nastupa u Osijeku za Dan zaljubljenih. Njegov koncert pod nazivom Valentinovo u Osijeku bit ce odran u sportskoj dvorani Gradski vrt u 20 sati.Foto: Igor Sambolec / CROPIX
 Igor Sambolec / CROPIX

Hari Varešanović oženio se jučer u Osijeku svojom dugogodišnjom pratiljom Jasminkom Ištuk, inače rođenom u ovom hrvatskom gradu! Vjenčanje je, uz prisustvo svjedoka, nešto prije 18 sati održano u zgradi gradske vijećnice.

Iako se pjevač svim silama trudio sakriti ovaj događaj od medija, nas fotoreporter snimio ga je kako u pratnji tri dame ulazi u zgradu vijećnice, nekoliko minuta prije nego što je vjenčanje zakazano.

Koliko se vodilo računa o tome da sve prođe u strogoj tajnosti, dovoljno govori i podatak da Jasminka nije stigla s Harijem, nego nekoliko trenutaka ranije.

Kada je Hari u vijećnici ugledao fotoreportera, burno je reagirao tražeći da ga ne slika. Potom je zaštitar zamolio fotoreportera da napusti zgradu. Hari i Jasminka već 15 godina su u ljubavnoj vezi, a posljednjih godina živjeli su zajedno na relaciji Sarajevo - Muenchen.

Inače, ovo je i Jasminki i Hariju drugi brak i oboje imaju djecu iz prethodnih veza. Kako doznajemo od nekih Harijevih prijatelja, prije nekoliko tjedana ovaj par vjenčao se i šerijatski u Sarajevu.

Zanimljivo je i da Hari Mata Hari večeras nastupa u Osijeku za Dan zaljubljenih. Njegov koncert pod nazivom “Valentinovo u Osijeku” bit ce održan u sportskoj dvorani Gradski vrt u 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:26