SLUŽBENA POTVRDA

Heidi i Seal: Uživali smo u naših sedam godina braka, ali sada se rastajemo...

FILE - In this Feb. 13, 2011 file photo, Heidi Klum, left, and Seal arrive at the 53rd annual Grammy Awards in Los Angeles. In a statement Sunday, Jan. 22, 2012, the power-couple announced their separation. They say after "much soul searching" they've decided to separate, and blame the breakup on "growing apart." They married in 2005. (AP Photo/Chris Pizzello, File)
 Chris Pizzello / AP2011

ZAGREB - Heidi Klum (38) i Seal (48) potvrdili su za magazin People , da su se nakon sedam godina braka ipak odlučili na razvod. U priopćenju za javnost stoji da su nakon 'puno truda i razmišljanja' odlučili rastati, zbog 'međusobne udaljenosti'.

- Nakon što smo uživali u sedam predivnih, odanih i sretnih godina braka, razmišljali smo dugo i odlučili se rastati. Duboko poštujemo jedno drugo i nastavljamo se voljeti, no udaljili smo se. Ovo je prijateljski proces, a naš je prioritet i dalje dobrobit naše djece. Hvala prijateljima, obožavateljima i obitelji na lijepim riječima i potpori. Zbog naše djece, cijenili bismo da poštujete našu privatnost, rekli su manekenka i pjevač u zajedničkoj izjavi.

Razlog rastave navodno je i Sealova afera koju je glazbenik imao s jednom od njihovih bivših dadilja. Par se navodno u posljednje vrijeme puno svađao, a problem im je bio i što su zbog poslovnih obaveza puno vremena bili odvojeni jedno od drugoga.

Zajedno imaju troje djece, Henryja (6), Johana (5) i Lou (2), a Heidi je majka i Leni (7) koju je dobila s Briatoreom.

Par je vezu započeo 2003. godine nakon što je Klum prekinula vezu s Flaviom Briatoreom. Seal je Heidi zaprosio u prosincu 2004. godine. Vjenčali su se u Meksiku u svibnju 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:39