'TIGER GATE'

Hollywood snima film o skandalu Tigera Woodsa

Tiger Woods walks to the 14th green during the Arnold Palmer Invitational golf tournament in Orlando in this March 12, 2008 file photo. The world number one golfer was seriously injured in a car accident on Friday, a Florida newspaper reported. The Orlando Sentinel, citing the Florida Highway Patrol, said Woods' car struck a fire hydrant and a tree in Florida's Isleworth community, near Orlando. REUTERS/Hans Deryk/Files (UNITED STATES SPORT GOLF)
 Reuters

Hollywoodski producenti žele snimiti televizijski film o nezasitnom preljubniku Tigeru Woodsu. U priči o najplaćenijem i najkarizmatičnijem sportašu današnjih dana, u čijem je životu bilo sve besprijekorno sve dok se nije počelo otkrivati naličje uspješnog života, bit će prikazano sve ono što privlači pažnju javnosti: spektakularan uspon, bogatstvo, nenadani događaji koji će pokrenuti lavinu i rasplesti klupko tajne, vrtoglav pad koji je donio probleme ne samo Tigerovoj obitelji nego i reklamnoj industriji.

Uloga najbogatijeg igrača golfa vjerojatno će pripasti Oskarom ovjenčanom Cubi Goodingu Junioru, koji se proslavio emotivnom ulogom u komediji 'Jerry Maguire'. Film bi se trebao snimati još ove godine.

"To će biti odličan film jer ljudi vole vidjeti kada netko na vrhu dotakne dno i pokušava sakupiti komadiće svoga života“, rekao je jedan od producenta za za Daily Mail. "Skandal oko Tigera dokazuje da je najveći sportaš na svijetu ipak obično ljudsko biće. Upravo je sada vrijeme za snimanje filma, dok publiku još zaokuplja nedavna preljubnička afera."

Nakon što je Woods izgubio obitelj i naklonost javnosti, dio sponzora počeo mu je otkazivati ugovore. Supruga Elin Nordegren zatražila je razvod, podnijela zahtjev za skrbništvom nad njihovo dvoje djece i zatražila svotu od 600 milijuna dolara. Suradnju su prekinuli Gatorade, konzultantska kuća Accenture, gigant telefonske industrije AT&T...

Začudo, uz Tigera je ostao glavni sponzor Nike i možda tek pokoja ljubavnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:53