AMERIČKI MANIJAK

HTIO BACITI BOMBU NA KUĆU KEITHA RICHARDSA Nervirale su ga glasne pijanke iz vile poznatog Stonesa

 SIPA

Stanoviti 69-godišnji Joseph Callahan iz Connecticuta, priznao je kako je namjeravao baciti bombu na svog susjeda Keitha Richardsa legendarnog gitaristu svevremenih Rolling Stonesa , javlja Fox News.

Naime, policija je slučajno nabasala na Callahana koji im je u tome i sam nehotice pomogao. On je jedne večeri pozvao policiju kazavši da su u njegovu kuću upali lopovi. Kada je policija stigla, nikakve lopove više nisu našli, ali su zato u podrumu Callhanove kuće pronašli pravo malo priručno vojno skladište – arsenal od stotinjak raznog pješačkog naoružanja s pripadajućom municijom, ali i 45 kilograma amonijevog nitrata od koga se proizvodi eksploziv.

Kako je na kraju priznao Richardsov susjed iz pakla, on je slagao bombu jer su ga užasno nervirale učestale pijanke kod poznatog Stonesa, zbog kojih nije mogao spavati ni na miru gledati televiziju ili vježbati gađanje u svom podrumu. No, Callahan je uvjeravao policiju da on nije želio nanijeti Richardsu nikakvo zlo, već je bombu pravio iz zabave, jer mu je to hobi. Richards živi svega nekoliko minuta vožnje od Callahana u velebnoj vili Greenfield Hill.

Policija sada provjerava je li bomba doista bila namijenjena bučnom gitaristi. No, Callahanov odvjetnik Richard Michan kaže kako je njegov klijent "pravi džentlmen koji nikome ne bi naudio".

Policija je uz kauciju pustila Callahana da se brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 04:44