ZVIJEZDA SULEJMANA

HUREM NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: 'Sada sam napokon sama svoja šefica'

Njemica turskih korijena više neće glumiti Hurem u turskoj sapunici ‘Sulejman Veličanstveni’

Lijepa glumica Meryem Uzerli, koja je kod nas poznatija kao sultanija Hurem iz popularne turske serije “Sulejman Veličanstveni”, izašla je iz bolnice u kojoj se liječila od depresije. Njemica turskih korijena od depresije se liječila u bolnici u rodnoj Njemačkoj, točnije u Berlinu.

Iz berlinske je bolnice izašla nakon dva i pol mjeseca, a da joj je mnogo bolje pokazala je svim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama. Glumica je objavila fotografije sa svog odmora uz morsku obalu, no nije otkrila gdje se točno nalazi. Samo se oglasila kako bi zahvalila na rođendanskim čestitkama jer je ova vatrena crvenokosa glumica upravo proslavila 30. rođendan.

Sretna i odmorna

- Zahvaljujem vam na svim rođendanskim čestitkama. Uvijek ste uz mene i pružate mi veliku ljubav. Uživam u prirodi i zahvaljujem Bogu na pomoći - napisala je glumica ispod slika s odmora.

Svi obožavatelji odmah su zamijetili kako iscpljena glumica napokon izgleda odmoreno i sretno, no pokušali su pogoditi i na koju je to destinaciju lijepa Meryem pobjegla na odmor. Pretpostavlja se da je u nekim sjevernijim krajevima jer je na fotografijama u jakni.

Gdje god bila, jedno je sigurno - s njom nije bivši zaručnik Can Ates. Glumica je 48-godišnjeg biznismena ostavila prije odlaska na liječenje, ali ju je Ates redovito posjećivao u bolnici, na čemu mu je javno zahvaljivala.

No, očito je Ates našao novu ljubav dok je Meryem bolovala. Imućni biznismen, predsjednik upravnog odbora brokerskog društva Martin & Martin, već se neko vrijeme zabavlja s nepoznatom djevojkom.

Potpuna iscrpljenost

Novi par viđen je kako izlazi iz restorana u četvrti Kandilli, u popularnom azijskom dijelu Istanbula. Još se ne zna je li Meryem saznala za novu ljubav te obožavatelji stahuju da će joj se zdravlje ponovno pogoršati kada sazna ovu vijest.

Podsjetimo, Meryem je tijekom snimanja serije “Sulejman Veličanstveni” oboljela od depresije i psihičke i fizičke iscrpljenosti. Žalila se kako su snimanja epizoda prezahtjevna i dugo traju te se glumcima ne daje niti jedan slobodan dan.

Angažirala odvjetnike

Iako su je kolege podržavali u tome, Meryem je odlučila stati na kraj prezahtjevnim uvjetima producenata serije iako su joj prijetili da će je kazniti kaznom u iznosu od 5,7 milijuna kuna ako ode sa seta. Kad su joj pokušali zabraniti da sljedećih pet godina radi s konkurentskim TV kućama, Meryem je odgovorila istom mjerom, angažirala odvjetnike i otišla na liječenje.

- Kad sam se preselila u Tursku, nisam imala pojma što me čeka. Bojala sam se samoće, nepoznatih mjesta, ljudi, ali dočekao me raj. Preko noći sam postala zvijezda i idol drugima. Sav trud i neprospavane noći napokon su se isplatili. Sve lijepo što sam doživjela u očevoj domovini ne bih mijenjala ni za što. Ni za čim ne žalim, a pogreške koje sam možda i napravila odlučila sam preokrenuti u svoju korist, učiti na njima i biti bolja žena - izjavila je glumica prije definitivne odluke da napusti set “Slulejmana Veličanstvenog”.

Ipak se vraća u Tursku

Iako je Meryem prije dva i pol mjeseca napustila set popularne serije, producenti su nastavili sa snimanjem. Otkazali su suradnju s Meryem i angažirali novu glumicu Vahide Gördüm koja je utjelovila lik Hurem, velike ljubavi sultana Sulejmana. To za obožavatelje znači kako u budućnosti više neće gledati svoju najdražu glumicu kao sultaniju.

Meryem je ozdravila, uživa u odmoru i samoći, ali se nakon toga ipak vraća u Tursku. Nedavno je progovorila o novim projektima i novom životu. I dalje će biti glumica, no s podebljanim kriterijima.

- Hoću normalan život i slobodno vrijeme za sebe. Sada sam sama svoja šefica - rekla je sada već bivša Hurem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:12