ČESTITAMO!

HUREM RODILA Zvijezda Sulejmana Meryem Uzerli dobila bebicu, uz nju u bolnici bila najbolja prijateljica

 RTL

Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u TV seriji 'Sulejman Veličanstveni' ovog tjedna postala je majka.

Meryem je rodila curicu, a vijest je kasnije otkrila na Facebooku. Osim što je objavila fotku rukice tek rođene bebe, Meryem je napisala: 'Dobrodošla na svijet moja najdraža Lara Uzerli. Hvala Bogu Svemogućem što te imam snage zaštititi - živa si i to je moj najveći dar. Hvala mojoj prijatelji Ani koja je bila uz mene tijekom poroda i cijeloj mojoj obitelji i prijateljima koji su bili sa mnom u mislima i slali mi ljubav. Hvala!'

Podsjetimo, Meryem je ostala trudna s Kanom Atesom s kojim se neko vrijeme viđala. No, on nije htio s njom odgajati dijete te joj rekao kako već ima dvoje i ne treba mu treće.

'Inzistirao je na tome da se djeteta što prije riješim jer će beba navodno sve upropastiti. Kada sam mu rekla da ne mogu to učiniti tek tako, on je postajao sve nervozniji pa je čak bio i nasilan. Mi smo i do tada imali problema u komunikaciji, ali sada ga više ne volim i nikada mu neću moći vjerovati. Beba i ja idemo dalje sami', otkrila je Meryem u jednom intervjuu prije nekoliko mjeseci.

Tad je otkrila i kako se dugo borila s depresijom te se čak pokušala ubiti. Zbog toga je i napustila snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni' i otišla iz Turske u Njemačku na liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:31