ODLAZAK NAKON KOMUNE

I ANTE GOTOVAC BOLJI ŽIVOT TRAŽI U BEOGRADU Nakon komune seli iz Hrvatske da bi se držao dalje od droge i alkohola

Vodice, 100709Reporteri Jutarnjeg lista proveli su dan sa Simonom i Antom Gotovcem i zabiljezili detalje iz njihovog zivota. Na slici: Detalj sa snimanja spota za pjesmu Ante Gotovca i Dj Krmka.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Nakon što je u Beograd otišao niz naših poznatih osoba, od Severine do Nikoline Ristović, Ide Prester, a nedavno i Ave Karabatić, na taj se potez čini se odlučio i problematični Ante Gotovac.

Kako je ispričao za RTL , preselio se u Beograd, ondje je dobio posao i nada se da će ostati čist, daleko od droge, alkohola i razuzdanog, poročnog života.

‘To je meni bila duže vrijeme želja i eto uspjele su se poklopiti karte tako da mi se pružila prilika i dat ću sve od sebe da moj boravak u Beogradu uspije’, rekao je Ante Gotovac za RTL .

‘Došao sam u principu u Beograd namjenski, vezano uz organizaciju i promociju marketinga na restoranu brodu Sava’, ispričao je o svom budućem poslu. Njegov je zadatak organizirati događanja na splavi i dovesti hrvatske turiste. To ne bi trebao biti problem jer Hrvati su, kaže, ludi za beogradskim noćnim životom.

Što se tiče boravka u komuni, kaže da mu je jako koristilo: ‘Moram priznati da je to bilo vrlo dobro iskustvo koje bi svakom preporučio. Ja sam stvarno živio 300 na sat cijeli život to moram priznati. Treba svakom od nas malo da se spusti na zemlju.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:32