BAHATA DJEVOJKA

IMA 20 GODINA, A ČAK 150 TISUĆA KUNA MJESEČNO TROŠI NA CIPELE, TORBE I GARDEROBU Raskalašenim životom razmeće se na Instagramu

 Instagram

Lana Scolaro kći je multimilijunaša Francesca Scolara. Dio je takozvane zlatne mladeži koja na Instagramu dijeli svoj raskalašeni način života.

Naime, ova 20-godišnja Londončanka živi u svom svijetu. Mjesečno troši preko 15 tisuća funti, to jest 150 tisuća kuna na garderobu, a uvjerena je kako prosječan Britanac potroši oko pet tisuća funti, to jest 50 tisuća kuna.

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije u bikiniju na egzotičnim destinacijama, kupovine u dizajnerskim trgovinama te zabava na luksuznim jahtama.

Uglavnom, riječ je o fotografijama o kojima mnogi mogu samo sanjati. Lana uživa u vožnji privatnim avionom, vlastitim Rolls Royceom i jede u najekskluzivnijim restoranima na svijetu.

Trenutačno ju se može vidjeti i u showu ' Rich Kids of Instagram' koja se prikazuje na Channelu 4.

Instagram

Destinacije koje često posjećuje, a gdje njezina obitelj posjeduje nekretnine, su New York, ibiza i Monaco.

Lana je javnosti postala poznata nakon što je 2013. godine podijelila fotografiju s tada oženjenim glazbenikom Robinom Thicekom koji ju je, dok je pozirao, držao za stražnjicu. Fotografija je podigla popriličnu prašinu, a Thicke se prošle godine u veljači rastao od Paule Patton poslije devet godina braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:19