KNEŽEVINA ODAHNULA

Ipak će biti vjenčanja: Albertovu nevjeru demantirali su šetnjom

ZAGREB - Suočen s njemu trenutno strašnim tvrdnjama da mu je zaručnica Charlene Wittstock pokušala s aerodroma u Nici pobjeći kući u Južnoafričku Republiku samo par dana prije 50 milijuna eura vrijednog vjenčanja, princ Albert od Monaka odveo ju je, čvrsto je držeći za ruku, u obilazak kneževine.

Usput su pogledali i kako teku radovi na pozornici na kojoj će plemenitaškom paru na vjenčanju zapjevati Jean Michel Jarre, kao i grupa The Eagles.

Trodnevna ceremonija

S druge strane, to je bio i pokušaj da pokaže kako se svadbena ceremonija, koja je počela već jučer i traje do nedjelje, odvija prema planu unatoč napisima o Albertovoj nevjeri koju je njegova Charlene otkrila neposredno prije svog najvažnijeg dana.

Jednosmerna karta

Priča se i da nepoznata žena tvrdi kako je trudna s princom, što bi mu bilo treće izvanbračno dijete. Charlene je tijekom nadgledanja radova za vlastito vjenčanje, čiji će se civilni dio održati danas, a crkveni sutra, izgledala opušteno, nimalo ne odajući da ju je prije samo par dana policija zaustavila na aerodromu s jednosmjernom kartom u rukama.

Uzvanici

- princ Charles i Camilla Parker Bowles

- Nicolas Sarkozy i Carla Bruni Sarkozy

- švedski kralj Gustaf

- Naomi Campbell

- Karl Lagerfeld

- Giorgio Armani

- Richard Branson

- nadbiskup Desmond Tutu

- tajkun Philip Green

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:46