'OVO JE JACK POT!'

Ispao iz Masterchefa, ali dobio posao kuhara: Počinje raditi kod člana žirija Gretića

Natjecatelj koji nije uspio ući čak ni u top 10, dobio je posao, ni manje ni više, nego u restoranu u luksuznom hotelu Monte Mulini

ZAGREB - Zagrebački arhitekt Mario Bobanović, natjecatelj Masterchefa koji je show napustio prije gotovo mjesec dana i nije uspio ući čak ni u top 10, dobio je posao, ni manje ni više, nego u restoranu člana žirija Tomislava Gretića u rovinjskom luksuznom hotelu Monte Mulini.

Arhitekt, koji je nacrte odlučio potpuno zamijeniti kuhačom, u Rovinj je stigao jučer, a učenju kulinarskih vještina od vrhunskog chefa kao što je Gretić, neizmjerno se veseli.

“Ovo je stvarno jack pot, pogotovo što sam jedini od natjecatelja koji je došao raditi upravo kod Toma. Čeka me učenje i naporan rad, ali to me nimalo ne plaši, spreman sam za novi posao” oduševljeno nam je ispričao Bobanović.

Mario je od prvog dana showa naglašavao svoju ljubav prema japanskoj kuhinji i neobičnim okusima, pa iako je ispao u ranijoj fazi natjecanja (kao vođa gubitničkog tima u gastro duelu), ostao je zapamćen među gledateljima kao maštovit kuhar.

U Rovinju će mu nadostajati obitelj, ali i oni planiraju uskoro doći u ovaj prekrasni istarski gradić. Nakon što stignu, njegova će sreća zbog ovog uspjeha biti potpuna.

Podsjetimo, natjecatelj koji je ispao iz showa prošli tjedan, Ljubo Matulin iz Međimurja, zaposlio se u Dubrovačkim vrtovima sunca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 21:02