OTVORILA DUŠU

ISPOVIJEST ELITNE PROSTITUTKE 'Bila sam u trojcu s Wayneom Rooneyjem, to je trebala ostati naša tajna...'

 YouTube

LONDON - Sudionica britanskog Big Brothera Helen Wood, inače bivša elitna prostitutka, otvorila je dušu drugim natjecateljima u emisiji te im je ispričala kako se svojedobno našla u seksualnom trojcu u kojem je sudjelovao i engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney.

Dogodilo se to prije četiri godine, pred sam početak tadašnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, a Helen danas kaže da je zbog tog iskustva zažalila. Prostitutku i svoju nekadašnju prijateljicu Jenny Thompson, koja je bila treća osoba u spomenutom trojcu, optužila je da je priču o seksualnoj avanturi s nogometašem namjerno dala u medije te ju je prigodno počastila sočnim uvredama.

'Nije da sam vodila najčedniji život, radila sam neke stvari i ljudi su za to doznali, sve je otišlo kvragu. Seksali smo se utroje, ali dogovorili smo se da nikome nećemo ništa reći jer je on u braku. Uostalom, to je bio moj posao', rekla je Helen, pazeći da Rooneyja ne spomene imenom.

'Onda je ta glupa profuknjača spomenula moje ime. Mrzim je. Rekla mi je kao da su novinari sami doznali, a ja sam joj uzvratila da kako su mogli doznati kada znam da on nije nikome ništa spominjao.'

Helen, danas vlasnica salona za uljepšavanje, inzistira da je skandal koji je prije četiri godine izbio bio potpuno izvan njezine kontrole. 'Napravila sam veliku grešku zbog koje se danas kajem', kaže.

Sudioniku showa kojem se otvorila poručila je da sve što mu je rekla mora ostati između njih dvoje i ako ispriča bilo što drugim ukućanima da ona napušta emisiju.

'Iskreno, nisam mislila da će ta tema uopće doći na dnevni red ovdje. Ne dugujem nikome nikakvo objašnjenje, ali nisam htjela prešutjeti nekim ljudima neke stvari za koje će sigurno čuti kada izađu iz kuće', dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:16