PLAVI RENDŽER

ISPOVIJEST GAY POWER RANGERA 'Ekipa serije me toliko maltretirala da sam se htio ubiti'

U trenutku kad Power Rangersi slave 20. godišnjicu postojanja, David Yost, glumac koji je igrao originalnog Plavog Rangera, otkrio je kako je preživio maltretiranje u Hollywoodu, ispričao je sve o suicidalnim mislima kao i živčanom slomu kojeg je imao dok nije prihvatio činjenicu da je homoseksualac.

- Kad sam preselio u Los Angeles sam sebi sam rekao da više neću biti gay. Kad bi netko pitao jesam li gay, poricao sam, jer u glavi ja to nisam niti bio. Nisam imao vezu niti sam stupao u seksualne odnose s bilo kime. Tako sam sebe uvjerio da nisam homoseksualac - rekao je glumac.

Svu svoju energiju posvetio je karijeri i bio je presretan kad je prošao na audiciji za ulogu Billya Cranstona, odnosno Plavog Rangera.

Iako je serija u kratkom roku postala apsolutni svjetski hit, Davidovi holivudski snovi postali su najveća noćna mora.

Kako je rasla popularnost serije, tako su sve glasnije bile glasine o njegovoj seksualnosti, a u konačnici ga je cijela ekipa serije maltretirala i nazivala ga pogrdnim imenima.

David je sve češće počeo razmišljati o samoubojstvu. Kolege su mu, između ostaloga, govorile: "Jedan superheroj ne može biti gay".

Napustio je seriju, iako to sam sebi danas predbacuje kao neprofesionalan potez.

Zatim je krenuo na terapije kako bi od homoseksualca postao "normalan", ali to ga je dovelo do živčanog soma.

Nakon nekoliko tjedana provedenih na psihijatriji, otputovao je u Meksiko gdje se oporavljao godinu dana.

- Okrenem se unatrag i pitam se zašto sam se toliko mučio. Najteže mi pada što sam mrzio sebe zbog onoga što su drugi mislili o meni - zaključio je Yost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:38