BIVŠA NE ODUSTAJE

ISTINA O ŽIVOTU CHARLIEJA SHEENA POSTAJE SVE GORA Njegova bivša supruga Denise podigla tužbu i traži sedam milijuna dolara - odmah!

 Getty

Denise Richards podigla je tužbu protiv bivšeg supruga Charlieja Sheena nakon što je glumac prodao zajednički dom u kojem su živjeli s dvije kćeri. Međutim, prije nego što je iselila iz kuće, Denise je navodno proživljavala pravi pakao.

Kako doznaje RadarOnline.com , Richards je na sudu izjavila: ‘Prije nego što sam ispraznila kuću i iselila, Sheenovi suradnici su potrgali brave na vratima i u dva navrata ih promijenili, te su iznijeli sav nakit i dio dječje odjeće.’

44-godišnja glumica traži od suda u Los Angelesu da Sheen odmah uplati sedam milijuna dolara u privatnu zakladu njihovih kćeri Sam (11) i Lole (10) ili da im kupi kući jednake vrijednosti jer je kuća koju je prodao trebala biti osiguranje djeci.

Kako piše Radar, Denise je doživjela golemu neugodnost kad je uređivala kuću za prodaju. Međutim, na novom postavljenom tepihu jedno jutro je našla razmazano blato i pseći izmet. Obzirom da u drugim sobama nije bilo štete, bilo je jasno da se radi o nekakvoj osveti.

Bivši supružnici nisu tjednima razgovarali, a ni djevojke nisu imale kontakta s ocem. Podsjetimo, nedavno su izašle na vidjelo šokantne poruke koje je Sheen slao Denise i maloljetnim kćerima, a u kojima je između ostalog prijetio da će ih ubiti i da će poklone namijenjene njima dati beskućnicima.

Čini se da je ovo tek početak prljave sudske bitke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 17:41