ČISTA DESETKA

Iva Šulentić: Ne razmišljam je li Franka bolja od mene

Par je, unatoč strahu, bez greške otplesao brzi jive i tako preuzeo vodstvo u ‘Plesu sa zvijezdama’

ZAGREB - Sjajnu Franku Batelić, koja je slovila za favoritkinju HTV-ova spektakla “Ples sa zvijezdama” u subotu je zasjenila izvrsna Iva Šulentić. Kada je 25-godišnja televizijska voditeljica u pratnji svog partnera Damira Horvatinčića izašla na plesni podij i bez greške otplesala brzi jive, svi su ostali bez teksta, uključujući i članove žirija, koji su ovom plesnom paru, prvi put u povijesti showa već u trećoj emisiji, dodijelili četiri desetke.

- Presretna sam! Ni Damir ni ja tome se nismo nadali, tim više što smo proteklog tjedna, u odnosu na prijašnje, nešto manje vježbali. Onda nas je u četvrtak primila ‘trta’, pa smo ‘dali gas’ i plesali cijeli četvrtak i petak. Unatoč tome, kako je jive jako brzi ples, nismo se nadali ovako dobrim ocjenama, pa je time naše veselje još veće.

‘Skakutanje’ u klubovima

Mnogi su me nakon emisije pitali jesam li već u životu plesala jive, a ja svima odgovaram: nikad do sada - kaže Iva Šulentić, nova kraljica plesnog podija.

Njezina prijašnja plesna iskustva svode se na učenje ritmike i pohađanje plesnog tečaja u skupini Tihane Škrinjarić.

- Ali, i jedno i drugo bilo je stvarno jako davno. Kod gospođe Tihane plesala sam kao klinka, nepune dvije godine i jedino što sam zapamtila je da se u plesu broji do osam - prisjeća se Iva, koja ne niječe da voli ples.

- Plešem često i rado, a to se donedavno svodilo na ‘skakutanje’ po diskoklubovima- ističe Iva koju HTV-ovi gledatelji dobro znaju kao voditeljicu emisija “Briljanteen” i “Garaža”.

Premda ona o tome ne voli govoriti, poznato je da je u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem, pobjednikom pretprošle sezone “Plesa sa zvijezdama”, koji joj, međutim, kaže Iva, ne daje plesačke savjete.

Održavanje razine

- Iako sam sretna zbog četiri osvojene desetke, svjesna sam da Damir i ja sad moramo održati taj nivo, što sigurno neće biti lako - govori Iva, kojoj se kao najveća konkurencija pokazala Franka Batelić koja je za subotnji otplesani tango s Ištvanom Vargom dobila dvije desetke i samo dva boda manje od Ive i Damira.

- Čestitam Franki i Ištvanu, bili su fenomenalni! Meni su zapravo svi plesači sjajni i svaki put mi je žao kad netko ispadne. Jesam li ja bolja od Franke? Uopće tako ne razmišljam. U ovaj spektakl nisam ušla da bih se bavila prognozama, nego da bih se dobro zabavila i naučila plesati. Kad bih počela uspoređivati Franku i sebe, mislim da bi ova divna plesna priča izgubila svoj sjaj, a ja to nipošto ne želim - kaže Iva, kojoj su najvjerniji navijači roditelji i prijatelji, koje posljednjih tjedana, kroz smijeh ističe, viđa mnogo rjeđe nego svog partnera Damira.

Vanessa će i dalje plesati

Iz showa su u subotu otplesali Vanessa Radman i Robert Schubert. Iako je lijepa glumica rekla da nije razočarana, izraz njezina lica i suze u očima govorili su drukčije.

- Nadam se da će biti prilike da se s Robertom dogovorim za još neke privatne plesne satove - rekla je Vanessa, koja je probe prilagođavala snimanju serije u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 15:28