LJETO

IVAN PERIŠIĆ U OMIŠU S OBITELJI Nogometaš koji sa srednjoškolskom ljubavi ima dvoje prekrasne djece

Igrač njemačkog Wolfsburga lani je propustio odmor zbog operacije ramena, a Josipa je u to vrijeme rodila djevojčicu
 Instagram

Nakon što prošlo ljeto hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zbog operacije ramena, ali i rođenja drugog djeteta, nije mogao uživati u ljetnom odmoru, igrač njemačkog Wolfsburga to je ove godine očito odlučio nadoknaditi. Prvo je sa suprugom Josipom, srednjoškolskom ljubavi, otputovao u Sevillu na crkveno vjenčanje svog suigrača iz reprezentacije Ivana Rakitića i Španjolke Raquel Mauri.

Na talijanskom Capriju

Bila je to prilika da se nakon netom završene sezone suigrači malo i opuste u privatnom druženju na koje je stigao i Alen Halilović. Par se potom vratio u Ivanov rodni Omiš.

No samo na par tjedana, jer su vrlo brzo otputovali na ekskluzivnu destinaciju, predivan talijanski otok Capri. Šetnje gradom, kupanje u Grotta Verde i prekrasne fotografije Caprija Perišić je postavio na svoj profil na Instagramu. Jesu li djeca, mala kćerkica Manuela koja će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan i dvije godine stariji sinčić Leonardo, bili s njima, nije poznato. Nakon uživanja u Tirenskom moru i poznatom odredištu europskih umjetnika, književnika i drugih slavnih ličnosti, Perišići su se vratili u Omiš, a 26-godišnji Perišić, krilno vezni igrač, posvetio se ponovno sportu, no tek rekreativno. Sudeći po fotografijama koje je objavio, naravno, morao je zaigrati s prijateljima i nogomet, međutim to nije bio jedini sport u kojem je uživao. Odigrao je i odbojku na pijesku, a filmić kako barata s odbojkaškom loptom također se našao na njegovom Instagram profilu. Zapravo Perišić ovo ljeto radi sve ono što nije mogao u potpunosti prošle godine.

Skladni brak

Gotovo odmah nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu morao je na operaciju teške ozljede ramena, a gotovo istodobno, krajem srpnja, njegova supruga Josipa rodila je njihovo drugo dijete. Perišić je zbog operacije nekoliko tjedana morao biti odsutan s treninga kako bi se u potpunosti oporavio. Bio mu je to, kako je tada izjavio skromni nogometaš, “jedan od ljepših i težih tjedana u životu”. U javnosti uvijek povučena i skladna obitelj, koju se rijetko može sretati po društvenim događanjima kada su u Hrvatskoj, sada napokon ovo ljeto može uživati punim plućima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:28