SP SAMO NA TV-U

Ivan Rakitić odmara i navija u Dubrovniku

 Željko Tutnjević/Dubrovački vjesnik/CROPIX

Iako bi sigurno radije bio u Južnoj Africi na Svjetskom prvenstvu, nogometni gastarbajter Ivan Rakitić svoj odmor provodi u Dubrovniku.

Večernje sate naravno, provodi pred malim ekranom, a izabrao je i zanimljivo okružje: na Gundulićevoj poljani u ugostiteljskom objektu prijatelja Nikše Grljevića navija za Njemačku nogometnu reprezentaciju. To uostalom nije ni čudno, obzirom da je Rakitić dio ekipe njemačkog nogometnog kluba Schalke.

Naime, hrvatski Beckham, kako je od milja dobio ime, utakmicu Njemačke sa Australijom odgledao je u društvu bivšeg Schalkeovog igrača i čestog dubrovačkog gosta Tonija Tapalovića te sa navijačkim rekvizitom – majcom velikog prijatelja golmana njemačke repke Manuela Neuera.

Ivan Rakitić odabirom ovoljetnog odmora u Dubrovniku pridružio se listi poznatih nogometnih imena koji su proteklih tjedana posjetili Dubrovnik poput Darija Srne i Luke Modrića.

Prvi put boravi u Dubrovniku pa danju uživa obilazeći kulturno-povijesne ljepote Grada, dok je noć rezervirana samo za društvo i, dakako, mali ekran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:31