ISPOVIJEST NA FEJSU

IVANA BANFIĆ NAPISALA ESEJ O CELULITU NA FACEBOOKU 'Imam ga, volim ga, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit'

 Nikša Stipaničev/Cropix

Pjevačica Ivana Banfić, nekoć poznata i kao I. Bee, podijelila je na svom Facebook profilu nedavno iskustvo kada ju je jedna novinarka htjela priupitati o njezinom celulitu.

'Upravo me nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, ja joj velim ok pitajte me, što je bilo? A ona kaže: Izašla vam je slika u srpskim medijima gdje vam se vidi celulit, pa kako to, pa vi vježbate?', opisala je svoj razgovor Banfić.

'Kakva sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit: pa kome je to važno u životu. Da, naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit. Tko se uopće sjetio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer bjesomučno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala. Samo zato jer je to netko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu', napisala je pjevačica.

'Da, ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam. Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi sa svim svojim vrlinama i manama. Živio moj celulit', stoji u objavi pjevačice na Facebooku koja je prikupila nekoliko stotina lajkova i respektabilnu količinu komentara podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:00