11. I 12. VELJAČE

IVANA I MIŠO KOVAČ U LISINSKOM 'Pripremili smo veliko iznenađenje za Mišu'

Split, 070214.U nocnom klubu Vanilla u Splitu odrzana promocija novog albuma pjevacice Ivane Kovac inace kceri poznatijeg Mise Kovaca. Na promociju albuma "Crno vino, crne oci" okupijo se prilican broj gostiju kao i onih poznatih.Na fotografiji Ivana Kovac.Foto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunović / CROPIX / CROPIX

'Jako sam uzbuđena i jako nestrljiva. Ne znam čekam li više da sve to počne ili da prođe. Koncerti su odavno rasprodani, ali kada je riječ o Miši to i nije neka velika novost. Iako smo već nastupali zajedno, moram priznati da nikada nisam bila ovako nervozna. Pripremili smo i veliko iznenađenje za Mišu koje mu spremamo sutra, odmah nakon mog nastupa, ali o tome ne mogu ništa više reći jer onda to i ne bi bilo iznenađenje', izjavila je glazbenica Ivana Kovač u intervjuu za Narodni radio ususret sutrašnjem koncertu u Lisinskom.

'U Zagreb sam stigla jučer, danas su na rasporedu posljednje probe, potom mali odmor i krećemo! Očekuju nas dva nezaboravna dana u Lisinskom, jako puno dobrih pjesama, ljubavi i pozitivne energije koja se uvijek osjeća na Mišinim koncertima', rekla je Ivana.

Podsjetimo, Mate Mišo Kovač 11. i 12. veljače nastupa u Lisinskom, a posebna gošća na koncertu mu je kći Ivana.

Ulaznice za koncert su rasprodane, a najveći fanovi se nadaju kako tu nije kraj Mišine i Ivanine turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 16:07