VATRE IVANJSKE

IZAZOV KARIJERE: DORIS U NOVOJ SAPUNICI RTL-A Uplakana Lara postala je seksi zlica

Uloga Magdalene u seriji ‘Vatre ivanjske’ prva joj je nakon rođenja sina Donata
 Marko Miščević/CROPIX

Nakon jednostavne, nježne djevojke Lare Božić, koja je puno plakala i puno pjevala u sapunici Nove TV “Larin izbor”, Doris Pinčić postat će seksi zlica Magdalena u novom projektu RTL-a “Vatre ivanjske” koji s emitiranjem kreće u ponedjeljak 25. kolovoza.

Bit će to veliki glumački izazov za mladu 25-godišnju Zadranku jer uloga pozitivke Lare vjerojatno će je pratiti još godinama. Zahvaljujući “Larinu izboru” ne samo da je postala prepoznatljivo lice, nego je stekla i nevjerojatnu popularnost, jer se gledateljima iznimno svidjela njezina interpretacija krhke i ranjive glavne junakinje.

- Nije važno hoće li se Magdalena svidjeti svima. Dapače, sigurna sam da neće, posebno djeci koja su se jako vezala za lik Lare. Tu nemam nikakvih dilema. Važno je da se ljudima svidim ja, Doris, i kako igram tu ulogu. Naravno da me uloga Lare obilježila, bio mi je to ipak prvi veliki angažman u životu, ali ja nisam ni samo crna, ni samo bijela, poput uloga koje tumačim. Treba razlikovati stvarni život od fikcije. Lik zločeste seksi zavodnice nije mi prvi u karijeri, ali je u televizijskom projektu. A jako je dobro za mladog glumca da se oproba u različitim ulogama i svim formatima - odgovorila je Doris Pinčić Rogoznica. Za ulogu Magdalene pripremala se promatrajući ljude, ali ističe kako glumcima u uživljavanje u ulogu jako pomaže kostimografija, frizura i šminka, jer tada se lakše mogu poistovjetiti s likom.

- Magdalena je veliki glumački izazov za mene, a izazove obožavam. Svaku ulogu doživljavam vrlo osobno, jer je to dio mene u trenutku u kojem je iznosim. Nadam se da će publika to osjetiti i da se neće ljutiti na mene što ću, kao što se vidi iz vizualnog identiteta uloge, ponekad spletkariti protiv glavnih protagonista. Valja imati na pameti da se i ona bori protiv svojih nesigurnosti i za ljubav, iako je put do pakla, zna se, jako često popločan dobrim namjerama - izjavila je Doris.

“Vatre ivanjske” počela je snimati sredinom srpnja. Paralelno radi i kao radijska voditeljica, ima s kolegom Robertom Kurbašom Zabavno edukativni centar “Kupid”, a njezin sinčić Donat sada ima samo šest mjeseci.

- Kako mi je? Ludo i nezaboravno. Naravno najviše se veselim kad idem doma djetetu - uz smijeh je prokomentirala Pinčić svoj prenatrpani raspored bez imalo kukanja.

Dok je Doris dopao lik lijepe, inteligentne, zanosne i vrlo tajnovite Magdalene, glavni junaci RTL-ove sapunice tumače Ornela Vištica i Filip Juričić. U nosećem glumačkom castu su i Ksenija Pajić, Frane Perišin, Aleksandar Cvjetković, Lela Margitić, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Iva Mihalić, Slaven Španović i Nevena Ristić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 01:57